Повеќе вести како оваа (25)

Шумските пожари и поплави го загрижија населението во Австралија поради глобалното затоплување и затоа рударското лоби во Австралија е под притисок да се ...
сите 2 | | | веќе видена

Шумските пожари и поплави го загрижија населението во Австралија поради глобалното затоплување и затоа рударското лоби во Австралија е под притисок да се ...
| | веќе видена | слични

Шумските пожари и поплави го загрижија населението во Австралија поради глобалното затоплување и затоа рударското лоби во Австралија е под притисок да се ...
| | веќе видена | слични

Шумските пожари и поплави го загрижија населението во Австралија поради глобалното затоплување и затоа рударското лоби во Австралија е под притисок да се ...
| | веќе видена | слични

Конзервативната влада на премиерот Скот Морисон се соочува со зголемен притисок да направи повеќе за климатските промени. Австралија ги намали своите обврски ...
| | веќе видена | слични

Климатските промени ќе ја чини економијата на САД стотици милијарди долари до крајот на овој век, и ќе наштети на сè, од човековото здравје до инфраструктурата ...
| | веќе видена | слични

Првите денови од 2020 година ќе бидат запаметени по пожарот што уништи голем дел од животинскиот свет на Австралија. Сцените на пеколот што ја зафатија земјата ...
| | веќе видена | слични

Токсичен облак од чад, создаден поради шумските пожари кои го зафатија источниот дел на Австралија, се шири над главниот град Канбера. Пожарникарите се уште се ...
| | веќе видена | слични

Токсичен облак од чад, создаден поради шумските пожари кои го зафатија источниот дел на Австралија, се шири над главниот град Канбера. Пожарникарите се уште се ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...