Повеќе вести како оваа (25)


Лековите од позитивната листа, кои се на товар на Фондот за здравствено осигурување, добија нови референтни цени. Одлуката за менување на референтните цени на ...
| | веќе видена | слични

ВМРО-ДПМНЕ со писмено соопштение реагира на изјавата на министерот за здравство Арбен Таравари.„Министерот за здравство покажува непознавање на областа за ...
| | веќе видена | слични

Невработените лица носители на здравствено осигурување до 1 септември треба да се пререгистрираат во подрачните служби на Фондот за здравствено осигурување на ...
| | веќе видена | слични

Скопје, 4 август 2011 (МИА) - Невработените лица носители на здравствено осигурување до 1 септември треба да се пререгистрираат во подрачните служби на Фондот ...
| | веќе видена | слични

Невработените лица носители на здравствено осигурување до 1 септември треба да се пререгистрираат во подрачните служби на Фондот за здравствено осигурување на ...
| | веќе видена | слични

Нови референтни цени на лековите што се на позитивната листа или лековите на рецепт. Според Фондот за здравство од денеска нови 70 лекови се добиваат на ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...