Повеќе вести како оваа (25)


Решението на проблемот треба да се бара во Скопски Пазар кој треба да обезбеди дел од својата парцела која ќе биде наменета за потребите на своите закупци на ...
| | веќе видена | слични

Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар” во денешното соопштение изрази жалење за незадоволството кое денеска преку штрајк го манифестираа пазарџиите, ...
| | веќе видена | слични

Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар” во денешното соопштение изрази жалење за незадоволството кое денеска преку штрајк го манифестираа пазарџиите, ...
| | веќе видена | слични

Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар" во денешното соопштение изрази жалење за незадоволството кое денеска преку штрајк го манифестираа пазарџиите, ...
| | веќе видена | слични

Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар” во денешното соопштение изрази жалење за незадоволството кое денеска преку штрајк го манифестираа пазарџиите, ...
| | веќе видена | слични

Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар” во денешното соопштение изрази жалење за незадоволството кое денеска преку штрајк го манифестираа пазарџиите, ...
| | веќе видена | слични

Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар” во денешното соопштение изрази жалење за незадоволството кое денеска преку штрајк го манифестираа пазарџиите, ...
| | веќе видена | слични

Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар” изрази жалење за незадоволството кое денеска преку штрајк го манифестираа пазарџиите, сопственици на тезги на ...
| | веќе видена | слични

ЈП „Паркинзи на Општина Центар” изразува жалење за незадоволството кое денеска, преку штрајк, го манифестираа пазарџиите, сопственици на тезги на „Зелен Пазар“ ...
| | веќе видена | слични

Јавното претпријатие „Паркинзи на Општина Центар” во денешното соопштение изрази жалење за незадоволството кое денеска преку штрајк го манифестираа пазарџиите, ...
| | веќе видена | слични

По организираниот протест на пазарџиите од Зелен пазар кои бараат намалување на цените за паркинг на Општина Центар, се огласија и од ЈП Паркинзи на Општина ...
| | веќе видена | слични

Пазарџиите од Зелениот пазар во Скопје утрово излегоа на протест, поради поскапувањето на цената за паркингот во Општина Центар. Протестот предизвика блокирање ...
| | веќе видена | слични

Закупците на тезги од „Зелен пазар“ повторно го блокираа центарот на Скопје, изразувајќи го со протест своето незадоволство против последните одлуки на јавното ...
| | веќе видена | слични

Во изминатите неколку дена пазарџиите од Зелен пазар протестираат бидејќи им беа скратени сите злоупотреби кои ги извршуваа секојдневно на паркиралиштето ...
| | веќе видена | слични

Во изминатите неколку дена пазарџиите од Зелен пазар протестираат бидејќи им беа скратени сите злоупотреби кои ги извршуваа секојдневно на паркиралиштето ...
| | веќе видена | слични

Пазарџиите од Зелениот пазар во Скопје утрово излегоа на протест поради поскапувањето на цената за паркингот во Општина Центар. Протестот предизвика блокирање ...
| | веќе видена | слични

ЈП Паркинзи на Општина Центар (ПОЦ) информираат дека е постигнат договор со пазарџиите кој ќе го реши проблемот со неуреденото паркиралиште „Аутомакедонија“. ...
| | веќе видена | слични

ЈП Паркинзи на Општина Центар (ПОЦ) информираат дека е постигнат договор со пазарџиите кој ќе го реши проблемот со неуреденото паркиралиште „Аутомакедонија“. ...
| | веќе видена | слични

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и директорот на ЈП Паркинзи на Општина Центар, Васко Кичевски, остварија средба со директорот на Скопски ...
| | веќе видена | слични

Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ и директорот на ЈП Паркинзи на Општина Центар, Васко Кичевски, остварија средба со директорот на Скопски ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...