Повеќе вести како оваа (25)

Сакаме ветинг и брзо продуцирање кадри за судството, тврди премиерот во заминување, Зоран Заев во неделното интервју за Радио Слободна Европа . На ...
сите 57 | | | веќе видена

Ова во неделното интервју за Радио Слободна Европа го изјави премиерот Зоран Заев. На прашањето за случајот „Рекет“, и на тврдењата на опозицијата дека тој е ...
| | веќе видена | слични

Ова во неделното интервју за Радио Слободна Европа го изјави премиерот Зоран Заев. На прашањето за случајот „Рекет“, и на тврдењата на опозицијата дека тој е ...
| | веќе видена | слични

Убеден дека ќе победиме на следните парламентарни избори, вели премиерот Зоран Заев во интервју за Радио Слободна Европа. - Секако, тоа е одлука на граѓаните. ...
| | веќе видена | слични

Убеден дека ќе победиме на следните парламентарни избори. Секако, тоа е одлука на граѓаните. Тргнувам од впечатокот за тоа што е постигнато во овие две и пол ...
| | веќе видена | слични

Убеден дека ќе победиме на следните парламентарни избори. Секако, тоа е одлука на граѓаните. Тргнувам од впечатокот за тоа што е постигнато во овие две и пол ...
| | веќе видена | слични

Нека се објави се во врска со Рекет, јас не сум вмешан. Сакаме ветинг и брзо продуцирање кадри за судството. Покачувањето на платите не е предизборен поткуп ...
| | веќе видена | слични

Нека се објави се во врска со Рекет, јас не сум вмешан. Сакаме ветинг и брзо продуцирање кадри за судството. Покачувањето на платите не е предизборен поткуп ...
| | веќе видена | слични

Нека се објави се во врска со Рекет, јас не сум вмешан. Сакаме ветинг и брзо продуцирање кадри за судството. Покачувањето на платите не е предизборен поткуп ...
| | веќе видена | слични

Нека се објави сѐ во врска со Рекет, јас не сум вмешан. Сакаме ветинг и брзо продуцирање кадри за судството. Покачувањето на платите не е предизборен поткуп ...
| | веќе видена | слични

За спроведување на ветингот во судството ЕУ бара прво да се најдат начините тоа да се осмисли, па да се спроведе, гледајќи го искуството на Албанија каде беа ...
| | веќе видена | слични

За спроведување на ветингот во судството ЕУ бара прво да се најдат начините тоа да се осмисли, па да се спроведе, гледајќи го искуството на Албанија каде беа ...
| | веќе видена | слични

За спроведување на ветингот во судството ЕУ бара прво да се најдат начините тоа да се осмисли, па да се спроведе, гледајќи го искуството на Албанија каде беа ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...