Повеќе вести како оваа (25)

Државната секретарка за европски прашања на Франција Амели де Моншалан ја искористи приликата пред Националното Собрание, каде се дебатираше за Предлог-законот ...
сите 139 | | | веќе видена

Државната секретарка за европски прашања на Франција Амели де Моншалан ја искористи приликата пред Националното собрание, каде се дебатираше за ...
| | веќе видена | слични

Државната секретарка за европски прашања на Франција Амели де Моншалан пред Националното Собрание, каде се дебатираше за Предлог-законот за ратификација на ...
| | веќе видена | слични

Државната секретарка за европски прашања на Франција Амели де Моншалан ја искористи приликата пред Националното Собрание, каде се дебатираше за Предлог-законот ...
| | веќе видена | слични

ржавната секретарка за европски прашања на Франција Амели де Моншалан ја искористи приликата пред Националното Собрание, каде се дебатираше за Предлог-законот ...
| | веќе видена | слични

Државната секретарка за европски прашања на Франција Амели де Моншалан ја искористи приликата пред Националното Собрание, каде се дебатираше за Предлог-законот ...
| | веќе видена | слични

Македонија на еден чекор до полноправно членство во НАТО. Нешто повеќе од еден час им требаше на француските пратеници да го ратификуваат пристапниот протокол ...
| | веќе видена | слични

Францускиот државен секретар за европски прашања Амели де Моншалан при обраќањето пред Парламентарното собрание на Советот на Европа што се одржува во ...
| | веќе видена | слични

Француската државна секретарка за европски прашања Амели де Моншалан, се обрати пред Парламентарното собрание на Советот на Европа, што се одржува во Стразбур, ...
| | веќе видена | слични

Францускиот државен секретар за европски прашања Амели де Моншалан при обраќањето пред Парламентарното собрание на Советот на Европа што се одржува во ...
| | веќе видена | слични

Францускиот државен секретар за европски прашања Амели де Моншалан при обраќањето пред Парламентарното собрание на Советот на Европа што се одржува во ...
| | веќе видена | слични

Францускиот државен секретар за европски прашања Амели де Моншалан при обраќањето пред Парламентарното собрание на Советот на Европа што се одржува во ...
| | веќе видена | слични

Францускиот државен секретар за европски прашања Амели де Моншалан при обраќањето пред Парламентарното собрание на Советот на Европа што се одржува во ...
| | веќе видена | слични

Францускиот државен секретар за европски прашања Амели де Моншалан при обраќањето пред Парламентарното собрание на Советот на Европа што се одржува во ...
| | веќе видена | слични

Францускиот државен секретар за европски прашања Амели де Моншалан при обраќањето пред Парламентарното собрание на Советот на Европа што се одржува во ...
| | веќе видена | слични

Францускиот државен секретар за европски прашања, Амели де Моншалан при обраќањето пред Парламентарното собрание на Советот на Европа што се одржува во ...
| | веќе видена | слични

Францускиот државен секретар за европски прашања Амели де Моншалан при обраќањето пред Парламентарното собрание на Советот на Европа што се одржува во ...
| | веќе видена | слични

Француската државна секретарка за европски прашања Амели де Моншалан, при обраќањето пред Парламентарното собрание на Советот на Европа, што се одржува во ...
| | веќе видена | слични

Француската државна секретарка за европски прашања Амели де Моншалан, се обрати пред Парламентарното собрание на Советот на Европа, што се одржува во Стразбур, ...
| | веќе видена | слични

Францускиот државен секретар за европски прашања Амели де Моншалан при обраќањето пред Парламентарното собрание на Советот на Европа што се одржува во ...
| | веќе видена | слични

Францускиот државен секретар за европски прашања Амели де Моншалан при обраќањето пред Парламентарното собрание на Советот на Европа што се одржува во ...
| | веќе видена | слични

Францускиот државен секретар за европски прашања Амели де Моншалан при обраќањето пред Парламентарното собрание на Советот на Европа што се одржува во ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...