Повеќе вести како оваа (25)


Изгорено, безживотно машко тело било пронајдено синоќа во околу 04:35 часот откако во СВР Тетово било пријавено дека настанал пожар во импровизирана дрвена ...
| | веќе видена | слични

Изгорено машко тело е најдено во остатоците од импровизирана барака што изгоре ноќеска во близина на спортската сала на тетовскиот спортски центар, информира ...
| | веќе видена | слични

Изгорено машко тело е најдено во остатоците од импровизирана барака што изгоре ноќеска во близина на спортската сала на тетовскиот спортски центар, информира ...
| | веќе видена | слични

Изгорено машко тело е најдено во остатоците од импровизирана барака што изгоре ноќеска во близина на спортската сала на тетовскиот спортски центар, информира ...
| | веќе видена | слични

Изгорено машко тело е најдено во остатоците од импровизирана барака што изгоре ноќеска во близина на спортската сала на тетовскиот спортски центар – соопшти ...
| | веќе видена | слични

Безживотно тело на непознато машко лице вчера било пронајдено во подземна вклучена 10КВ трафостаница на ЕВН Македонија лоцирана во непосредна близина на МОБ. Починатото лице во полиција во пријавил вработен на ЕВН, а екипа на Итна медицинска помош констатирала смрт. По наредба на Јавен обвинител телото на починатото лице е предадено во Институтот за судска медицина и криминалистика за обдукција, а се преземаат мерки за утврдување на идентитетот на починатиот и за целосно расчистување на случајот.
| | веќе видена | слични

Безживотно тело на непознато машко лице вчера било пронајдено во подземна вклучена 10КВ трафостаница на ЕВН Македонија лоцирана во непосредна близина на МОБ. Починатото лице во полиција во пријавил вработен на ЕВН, а екипа на Итна медицинска помош констатирала смрт. По наредба на Јавен обвинител телото на починатото лице е предадено во Институтот за судска медицина и криминалистика за обдукција, а се преземаат мерки за утврдување на идентитетот на починатиот и за целосно расчистување на случајот.
| | веќе видена | слични

Вчера во попладневните часови во близина на браната Турија кај Струмица е пронајдено безживотно машко тело, информира портпаролот на струмичката полиција, ...
| | веќе видена | слични

Вчера во попладневните часови во близина на браната Турија кај Струмица е пронајдено безживотно машко тело, информира портпаролот на струмичката полиција, ...
| | веќе видена | слични

Вчера во попладневните часови во близина на браната Турија кај Струмица е пронајдено безживотно машко тело, информира портпаролот на струмичката полиција, ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...