Повеќе вести како оваа (25)


25-годишната И.М. од Ресен и 39-годишниот И.И. од Сарај добија кривични пријави поради сомневање дека сториле кривични дела „затајување” и „поттикнување” со ...
| | веќе видена | слични

СВР Скопје соопшти дека поднесе кривична пријава против И.М.(25) од Ресен и И.И.(39) од Сарај, скопско, поради постоење основи на сомнение за сторени кривични ...
| | веќе видена | слични

Вработена во казино во центарот на Скопје му овозможила на друго лице бесплатно да игра рулет со што се стекнале со противправна имотна корист од 1,4 милион денари. Полицијата поднесе кривична пријава против М.М.(21) од село Волково за сторено кривично дело „затајување“ и против О.А.(24) од село Сарај за сторено кривично дело „поттикнување“. На 6 септември во казино на булевар Партизански Одреди првопријавената, како вработена во казиното, по претходен договор со второпријавениот, во повеќе наврати на истиот му издала кредити за рулет за кои тој не извршил уплата. Со ова, според информациите на МВР, двајцата се стекнале со противправна имотна корист од 1.486.383 денари.
| | веќе видена | слични

Вработена во казино во центарот на Скопје му овозможила на друго лице бесплатно да игра рулет со што се стекнале со противправна имотна корист од 1,4 милион денари. Полицијата поднесе кривична пријава против М.М.(21) од село Волково за сторено кривично дело „затајување“ и против О.А.(24) од село Сарај за сторено кривично дело „поттикнување“. На 6 септември во казино на булевар Партизански Одреди првопријавената, како вработена во казиното, по претходен договор со второпријавениот, во повеќе наврати на истиот му издала кредити за рулет за кои тој не извршил уплата. Со ова, според информациите на МВР, двајцата се стекнале со противправна имотна корист од 1.486.383 денари. Извор: Макфакс
| | веќе видена | слични

Вработена во казино во центарот на Скопје му овозможила на друго лице бесплатно да игра рулет со што се стекнале со противправна имотна корист од 1,4 милион денари.Полицијата поднесе кривична пријава против М.М.(21) од село Волково за сторено кривично дело „затајување“ и против О.А.(24) од село Сарај за сторено кривично дело „потикнување“.На 06 септември, во казино на булевар Партизански Одреди првопријавената, како вработена во казиното, по претходен договор со второпријавениот, во повеќе наврати, на истиот му издала кредити за рулет, за кои тој не извршил уплата. Со ова, според информациите на МВР, двајцата се стекнале со противправна имотна корист од 1.486.383 денари.извор: Makfax
| | веќе видена | слични

Вработена во казино во центарот на Скопје му овозможила на друго лице бесплатно да игра рулет со што се стекнале со противправна имотна корист од 1,4 милион денари. Полицијата поднесе кривична пријава против М.М.(21) од село Волково за сторено кривично дело „затајување“ и против О.А.(24) од село Сарај за сторено кривично дело „поттикнување“. На 6 септември во казино на булевар Партизански Одреди првопријавената, како вработена во казиното, по претходен договор со второпријавениот, во повеќе наврати на истиот му издала кредити за рулет за кои тој не извршил уплата. Со ова, според информациите на МВР, двајцата се стекнале со противправна имотна корист од 1.486.383 денари.
| | веќе видена | слични

Дваесет и двегодишна девојка вработена во скопско казино заработи кривична пријава за кривично дело затајување затоа што на 33-годишен маж што се коцкал во ...
| | веќе видена | слични

Вработена во казино во центарот на Скопје му овозможила на друго лице бесплатно да игра рулет со што се стекнале со противправна имотна корист од 1,4 милион денари. Полицијата поднесе кривична пријава против М.М.(21) од село Волково за сторено кривично дело „затајување“ и против О.А.(24) од село Сарај за сторено кривично дело „поттикнување“. На 6 септември во казино на булевар Партизански Одреди првопријавената, како вработена во казиното, по претходен договор со второпријавениот, во повеќе наврати на истиот му издала кредити за рулет за кои тој не извршил уплата. Со ова, според информациите на МВР, двајцата се стекнале со противправна имотна корист од 1.486.383 денари. Текстот Вработена „олеснила“ казино за 1,4 милиони денари е превземен од МАКФАКС .
| | веќе видена | слични

Полицијата поднесе кривична пријава против Н.Ѓ.(22) од Скопје поради постоење основи за „затајување“ и против Ш.Н.(33) од селото Сарај, поради постоење основи ...
| | веќе видена | слични

Полицијата поднесе кривична пријава против Н.Ѓ.(22) од Скопје поради постоење основи за „затајување“ и против Ш.Н.(33) од селото Сарај, поради постоење основи ...
| | веќе видена | слични

Полицијата поднесе кривична пријава против Н.Ѓ.(22) од Скопје поради постоење основи за „затајување“ и против Ш.Н.(33) од селото Сарај, поради постоење основи ...
| | веќе видена | слични

Полицијата поднесе кривична пријава против Н.Ѓ.(22) од Скопје поради постоење основи за „затајување“ и против Ш.Н.(33) од селото Сарај, поради постоење основи ...
| | веќе видена | слични

Секторот за внатрешни работи Скопје поднесе кривични пријави против две лица кои со манипулација во казино противправно стекнале 1.486.383 денари. М.М. (21) од село Волково се товари за „затајување“, а О.А. (24) од село Сарај за „потикнување“. М.М. како вработена во казиното на О.А., по претходен договор, му издавала кредити за „рулет“ за кои тој не извршувал уплата.
| | веќе видена | слични

Секторот за внатрешни работи Скопје поднесе кривични пријави против две лица кои со манипулација во казино противправно стекнале 1.486.383 денари. М.М. (21) од село Волково се товари за „затајување“, а О.А. (24) од село Сарај за „потикнување“. М.М. како вработена во казиното на О.А., по претходен договор, му издавала кредити за „рулет“ за кои тој не извршувал уплата.
| | веќе видена | слични

Секторот за внатрешни работи Скопје поднесе кривични пријави против две лица кои со манипулација во казино противправно стекнале 1.486.383 денари. М.М. (21) од село Волково се товари за „затајување“, а О.А. (24) од село Сарај за „потикнување“. М.М. како вработена во казиното на О.А., по претходен договор, му издавала кредити за „рулет“ за кои тој не извршувал уплата.
| | веќе видена | слични

Секторот за внатрешни работи Скопје поднесе кривични пријави против две лица кои со манипулација во казино противправно стекнале 1.486.383 денари. М.М. (21) од село Волково се товари за „затајување“, а О.А. (24) од село Сарај за „потикнување“. М.М. како вработена во казиното на О.А., по претходен договор, му издавала кредити за „рулет“ за кои тој не извршувал уплата.
| | веќе видена | слични

Секторот за внатрешни работи Скопје поднесе кривични пријави против две лица кои со манипулација во казино противправно стекнале 1.486.383 денари. М.М. (21) од село Волково се товари за „затајување“, а О.А. (24) од село Сарај за „потикнување“. М.М. како вработена во казиното на О.А., по претходен договор, му издавала кредити за „рулет“ за кои тој не извршувал уплата.
| | веќе видена | слични

Секторот за внатрешни работи Скопје поднесе кривични пријави против две лица кои со манипулација во казино противправно стекнале 1.486.383 денари. М.М. (21) од село Волково се товари за „затајување“, а О.А. (24) од село Сарај за „потикнување“. М.М. како вработена во казиното на О.А., по претходен договор, му издавала кредити за „рулет“ за кои тој не извршувал уплата.
| | веќе видена | слични

Секторот за внатрешни работи Скопје поднесе кривични пријави против две лица кои со манипулација во казино противправно стекнале 1.486.383 денари. М.М. (21) од село Волково се товари за „затајување“, а О.А. (24) од село Сарај за „потикнување“. М.М. како вработена во казиното на О.А., по претходен договор, му издавала кредити за „рулет“ за кои тој не извршувал уплата
| | веќе видена | слични

Секторот за внатрешни работи Скопје поднесе кривични пријави против две лица кои со манипулација во казино противправно стекнале 1.486.383 денари.М.М. (21) од село Волково се товари за „затајување“, а О.А. (24) од село Сарај за „потикнување“.М.М. како вработена во казиното на О.А., по претходен договор, му издавала кредити за „рулет“ за кои тој не извршувал уплата. Текстот Две лица на рулет противправно „ќариле“ 1,5 милиони денари е превземен од А1он.
| | веќе видена | слични

М.М. (21) од село Волково се товари за „затајување“, а О.А. (24) од село Сарај за „потикнување“. М.М. како вработена во казиното на О.А., по претходен договор, му издавала кредити за „рулет“ за кои тој не извршувал уплата. 
| | веќе видена | слични

Четириесет и шестгодишната гостиварчанка Ф.Ѓ., вработена како касиер во казино доби кривична пријава под сомнение дека го оштетила казиното за 280.000 денари. На 17. септември минатата година во периодот од 15.00 до 23.00 часот во својство на одговорно лице, злоупотребувајќи ја својата положба, пуштила поени во повеќе различни апарати во кои играла и потрошила поени од депозитот на казиното во износ од 280.000 денари.
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...