Повеќе вести како оваа (25)


Најроби е подготвен како домаќин на меѓународната конференција за население и развој (ICPD) каде се очекува да се интензивира напредокот на агендата за ...
| | веќе видена | слични

Сопругата на претседателот Стево Пенадаровски, Елизабета Ѓоргиевска присуствуваше на Најроби Самитот кој се одржа на 25-годишнината од Меѓународната ...
| | веќе видена | слични

Сопругата на претседателот Стево Пенадаровски, Елизабета Ѓоргиевска присуствуваше на Најроби Самитот кој се одржа на 25-годишнината од Меѓународната ...
| | веќе видена | слични

Сопругата на претседателот на Република Северна Македонија, Елизабета Ѓоргиевска, во Најроби, Кенија, учествува на Најроби Самитот, што се одржува на ...
| | веќе видена | слични

Сопругата на претседателот на Република Македонија, Елизабета Ѓоргиевска, во Најроби, Кенија, учествува на Најроби Самитот, што се одржува на 25-годишнината од ...
| | веќе видена | слични

Сопругата на Претседателот на Република Северна Македонија, Елизабета Ѓоргиевска, во Најроби, Кенија, учествува на Најроби Самитот, што се одржува на ...
| | веќе видена | слични

Сопругата на претседателот на Република Северна Македонија, Елизабета Ѓоргиевска, во Најроби, Кенија, учествува на Најроби Самитот, што се одржува на ...
| | веќе видена | слични

Сопругата на претседателот на Република Северна Македонија, Елизабета Ѓоргиевска, во Најроби, Кенија, учествува на Најроби Самитот, што се одржува на ...
| | веќе видена | слични

Сопругата на претседателот на Република Македонија, Елизабета Ѓоргиевска, во Најроби, Кенија, учествува на Најроби Самитот, што се одржува на 25-годишнината ...
| | веќе видена | слични

Јас лично не ја претпочитам титулата Прва дама, рече денеска сопругата на претседателот Стево Пендаровски, Елизабета Ѓоргиевска, во Најроби во Кенија, каде ...
| | веќе видена | слични

Сопругата на претседателот на Република Северна Македонија, Елизабета Ѓоргиевска, во Најроби, Кенија, учествува на Најроби Самитот, што се одржува на ...
| | веќе видена | слични

Во Најроби, Кенија, од 12 до 14 ноември се одржува самит на Фондот на население на ОН (УНФПА) со посебен фокус на реафирмацијата на заложбите од агендата на ...
| | веќе видена | слични

Јас лично не ја претпочитам титулата Прва дама, затоа што отсекогаш верував во еднаквост на сите луѓе и на сите жени. Првата работа што ја направив беше да го ...
| | веќе видена | слични

Оваа недела Најроби е домаќин на Самит на глобални лидери, креатори на политики и влијателни страни, во момент на одбележување на 25-годишнината од ...
| | веќе видена | слични

Во Најроби од 12 до 14 ноември ќе се одржи самит на Фондот за население на ОН (УНФПА) на кој ќе учествува и делегација од нашата држава, јави МИА.Универзален ...
| | веќе видена | слични

Акциите за да се спасат животи на мајки и да се запре насилството врз жените и девојчињата до 2030 година се во фокусот на тридневниот глобален самит што ...
| | веќе видена | слични

Универзален пристап до сексуалното и репродуктивното здравје, финансирање на Акциската програма на Меѓународната конференција за население и развој (ИЦПД), ...
| | веќе видена | слични

На таа конференција 179 влади усвоија програма за акција, со која се признава дека репродуктивното здравје, зајакнувањето на жените и родовата еднаквост се ...
| | веќе видена | слични

Канцеларијата на Фондот за население на Обединетите нации (УНФПА) во Скопје ќе го одбележи Светскиот ден на население, со дискусија за прогресот околу ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...