Повеќе вести како оваа (25)


Кратко откако стивнаа најавите дека најавените априлски парламентарни избори би можеле да бидат одложени поради ратификацијата на протоколот за членство на ...
| | веќе видена | слични

Претседателот Стево Пендаровски смета дека датумот за предвремени парламентарни избори не треба да се поврзува со ратификацијата на договорот за членство на ...
| | веќе видена | слични

Претседателот Стево Пендаровски смета дека датумот за предвремени парламентарни избори не треба да се поврзува со ратификацијата на договорот за членство на ...
| | веќе видена | слични

Доколку се случи Шпанија да формира влада и да го ратификува Протоколот за членство на земјава во НАТО во предизборниот период, со оглед на тоа што ...
| | веќе видена | слични

Доколку се случи Шпанија да формира влада и да го ратификува Протоколот за членство на земјава во НАТО во предизборниот период, со оглед на тоа што ...
| | веќе видена | слични

Доколку се случи Шпанија да формира влада и да го ратификува Протоколот за членство на земјава во НАТО во предизборниот период, со оглед на тоа што ...
| | веќе видена | слични

Иницијативата на ВМРО ДПМНЕ, за предвремена ратификација на протоколот за НАТО, премиерот ја оцени како политикантство. Не ја отфрла можноста за нешто такво, ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев на лидерската средба предложил предвремените избори да бидат на 22 или на 29 декември. Како што изјави Заев по завршување на средбата во ...
| | веќе видена | слични

Предвремени парламентарни избори ќе се одржат на 12 април 2020 година. СДСМ побара предвремени парламентарни избори да се одржат на 22 или 29 декември. Но, ...
| | веќе видена | слични

На денот кога следбениците на Грегоријанскиот календар ќе прославуваат Велигден, нешто повеќе од милион и 800 илјади полнолетни граѓани на Македонија ќе ...
| | веќе видена | слични

Шпанскиот премиер Пендро Санчез му дал лично ветување на премиерот Зоран Заев дека неговата земја мошне скоро ќе го ратификува Протоколот за пристапување на ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...