Повеќе вести како оваа (25)


Идејата за една изборна единица за која се говори изминативе неколку години, пред неколку дена одново ја актуелизираа 12 пратеници со писмена иницијатива, кои ...
| | веќе видена | слични

Изборниот законик ќе претрпи промени во пресрет на пролетните предвремени избори, но изборниот модел останува ист. Додека вчера малите партии дебатираат за нов ...
| | веќе видена | слични

Најголемите политички партии од власта и опозицијата на неодамнешната лидерска средба се договорија да се одржат предвремени парламентарни избори во април в ...
| | веќе видена | слични

Најголемите политички партии од власта и опозицијата на неодамнешната лидерска средба се договорија да се одржат предвремени парламентарни избори во април в ...
| | веќе видена | слични

Какви се шансите предлогот на групата пратеници за воведување на една изборна единица да помине во Собранието? Гласот на 61 пратеник плус Бадентерово ...
| | веќе видена | слични

Најголемите политички партии од власта и опозицијата на неодамнешната лидерска средба се договорија да се одржат предвремени парламентарни избори во април в ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев ќе ја турка измената на изборниот модел, односно Македонија да биде една изборна единица иако вчера владиниот партнер ДУИ и најголемата ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека е најдобро промената на изборниот модел во една изборна единица што ја иницираа помалите партии, а за која најави ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека е најдобро промената на изборниот модел во една изборна единица што ја иницираа помалите партии, а за која најави ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека е најдобро промената на изборниот модел во една изборна единица што ја иницираа помалите партии, а за која најави ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека е најдобро промената на изборниот модел во една изборна единица што ја иницираа помалите партии, а за која најави ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев денеска изјави дека е најдобро промената на изборниот модел во една изборна единица што ја иницираа помалите партии, а за која најави ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...