Повеќе вести како оваа (25)


На состанокот раководството ги информира за вчера постигнатиот договор со власта за предвремени избори на 12-ти април.Лидерот на партијата,  Мицкоски по ...
| | веќе видена | слични

Коалицијата за подобра Македонија да се преименува во Коалиција за обнова на Македонија. Ова е предлогот кој лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски го дал до ...
| | веќе видена | слични

Интегрален текст од изјава за медиуми на Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски по завршување на состанокот со коалиционите партнери: - Тешки времиња ...
| | веќе видена | слични

Коалицијата за подобра Македонија да се преименува во Коалиција за обнова на Македонија. Ова е предлогот кој лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски го дал до ...
| | веќе видена | слични

Коалицијата за подобра Македонија да се преименува во Коалиција за обнова на Македонија. Ова е предлогот кој лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски го дал до ...
| | веќе видена | слични

Коалицијата за подобра Македонија да се преименува во Коалиција за обнова на Македонија. Ова е предлогот кој лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски го дал до ...
| | веќе видена | слични

На предлог на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски Коалицијата за подобра Македонија едногласно се преименува во Коалиција за обнова на Македонија, ...
| | веќе видена | слични

Коалицијата за подобра Македонија да се преименува во Коалиција за обнова на Македонија. Ова е предлогот кој лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски го дал до ...
| | веќе видена | слични

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вечерва во седиштето на партијата одржува средба со коалициските партнери. Состанокот следи по лидерската средба што ...
| | веќе видена | слични

На вечeрашната средба на коалициските партнери им предложив, а тие едногласно прифатија Kоалицијата „За подобра Македонија” да се преименува во коалиција „За ...
| | веќе видена | слични

На вечeрашната средба на коалициските партнери им предложив, а тие едногласно прифатија Kоалицијата „За подобра Македонија“ да се преименува во коалиција „За ...
| | веќе видена | слични

Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ се преименува во „За обнова на Македонија“. Овој договор коалициските партнери го постигнаа на ...
| | веќе видена | слични

Имаме комуникација и со други политички партии за да се приклучат на Коалицијата, а некои од тие политички партии ги видов вчера во друштво на Зоран Заев. Ова ...
| | веќе видена | слични

Имаме комуникација и со други политички партии за да се приклучат на Коалицијата, а некои од тие политички партии ги видов вчера во друштво на Зоран Заев. Ова ...
| | веќе видена | слични

Имаме комуникација и со други политички партии за да се приклучат на Коалицијата, а некои од тие политички партии ги видов вчера во друштво на Зоран Заев. ...
| | веќе видена | слични

За подобра Македонија стана За обнова на Македонија. Коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ го промени името бидејќи како што кажа лидерот на партијата Христијан ...
| | веќе видена | слични

Коалицијата предводена од моментално најголемата опозициска партија ВМРО-ДПМНЕ, „За подобра Македонија“ стана „За обнова на Македонија“, бидејќи како што ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...