Повеќе вести како оваа (25)

Последните објавени податоци вчера покажуваат дека трговската војна продолжува да ѝ наштетува на втората светска економија, затоа што индустриското ...
сите 19 | | | веќе видена

Кинеското Министерство за надворешни работи денеска предупреди дека трговската војна предводена од САД стана најголемиот „убиец на довербата” за глобалната ...
| | веќе видена | слични

Вкупното производство во САД забележа најголем пад од демобилизацијата на земјата по Втората светска војна. Вкупното индустриско производство, фабрики, ...
| | веќе видена | слични

Спорот меѓу САД и Кина фрла светлина врз некои делови од светот кои ќе имаат корист од трговската војна, пишува „Блумберг“. Виетнам е меѓу земјите кои се добро ...
| | веќе видена | слични

Нафтата денеска поевтини на светските берзи како последица на информациите за успорување на растот на индустриското производство во Кина, Американската „лесна“ ...
| | веќе видена | слични

Нафтата денеска поевтини на светските берзи како последица на информациите за успорување на растот на индустриското производство во Кина. Американската „лесна“ ...
| | веќе видена | слични

Нафтата денеска поевтини на светските берзи како последица на информациите за успорување на растот на индустриското производство во Кина, Американската „лесна“ ...
| | веќе видена | слични

Нафтата денеска поевтини на светските берзи како последица на информациите за успорување на растот на индустриското производство во Кина, Американската „лесна“ ...
| | веќе видена | слични

Нафтата денеска поевтини на светските берзи како последица на информациите за успорување на растот на индустриското производство во Кина, Американската „лесна“ ...
| | веќе видена | слични

Нафтата денеска поевтини на светските берзи како последица на информациите за успорување на растот на индустриското производство во Кина. Американската „лесна“ ...
| | веќе видена | слични

Нафтата денеска поевтини на светските берзи како последица на информациите за успорување на растот на индустриското производство во Кина,Американската „лесна“ ...
| | веќе видена | слични

Индустриското производство во Германија опаѓа втор месец по ред во октомври, според „Блумберг“. Динамиката се должи на фактот затоа што повеќе работници во ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...