Повеќе вести како оваа (25)


Бизнисмени од регионов учествуваат на првиот Балкански претприемачки самит во Скопје во организација на Стопанската комора на Македонија и Центарот за ...
| | веќе видена | слични

Бизнисмени од регионов учествуваат на првиот Балкански претприемачки самит во Скопје во организација на Стопанската комора на Македонија и Центарот за ...
| | веќе видена | слични

Самит на кој во наредниве дена своите искуства на панели ќе ги споделат повеќе од 30 светски признати говорници и претприемачи од Франција, Грција, Индија, ...
| | веќе видена | слични

Жеивејте го сонот и не се срамете да сонувате, зашто само така ќе можете да се остварите како претприемач, им порача денеска на младите вицепремиерот за ...
| | веќе видена | слични

Балканскиот претприемачки самит ги поврзува економските интересите на целиот регион Над 30 светско познати говорници и претприемачи денес излегоа на бината на ...
| | веќе видена | слични

Над 30 светско познати говорници и претприемачи денес излегоа на бината на Балканскиот претприемачки самит пред повеќе од 250 бизнисмени и претприемачи од ...
| | веќе видена | слични

Над 30 светско познати говорници и претприемачи денес излегоа на бината на Балканскиот претприемачки самит пред повеќе од 250 бизнисмени и претприемачи од ...
| | веќе видена | слични

Над 30 светско познати говорници и претприемачи денес излегоа на бината на Балканскиот претприемачки самит пред повеќе од 250 бизнисмени и претприемачи од ...
| | веќе видена | слични

На 13. септември ќе се одржи првиот Балкански претприемачки самит во организација на Creative Hub и Стопанска комора на Македонија. Балканскиот претприемачки ...
| | веќе видена | слични

На 13. септември ќе се одржи првиот Балкански претприемачки самит во организација на Creative Hub и Стопанска комора на Македонија. Балканскиот претприемачки ...
| | веќе видена | слични

Најголемиот политички и економски настан во светот Светскиот економски форум во Давос заврши во петокот. На претпоследниот ден се одржа и технолошкиот парк во ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...