Повеќе вести како оваа (25)


Месното население го гаснат пожарот кој доцна попладнево избувна меѓу селата Будинарци, Мачево и Владимирово. Како што информира Зоран Ајтовски, командир на ...
| | веќе видена | слични

Месното население го гаснат пожарот кој доцна попладнево избувна меѓу селата Будинарци, Мачево и Владимирово. Како што информира Зоран Ајтовски, командир на ...
| | веќе видена | слични

Како што информира Зоран Ајтовски, командир на ТППЕ Берово, ситуацијата во моментот е алармантна и бара активност на целокупното население. -Наши екипи се веќе ...
| | веќе видена | слични

Оган за скара кој го потпалиле двајца браќа во беровско Смојмирово, предизвика појава на пожар кај месноста Сливница. Како што информира командирот на ТППЕ ...
| | веќе видена | слични

Пожарот активен се уште во беровско, делечвско, пехчевско. Кризниот штаб тврди дека селата и мештаните на Истевник, месноста Пасјак, Побово, Мачево, Будинарци ...
| | веќе видена | слични

Гори нискостеблеста шума и сува трева над селото Горни Балван во општина Карбинци, информира командирот на ТППЕ Штип, Тони Атанасов.Во гасењето на пожарот биле ...
| | веќе видена | слични

Пожарите не стивнуваат, а најкритична е состојбата во пехчевско и беровско. Постои закана, огнот да се прошири и кон Бугарија. На тој потег со пожарите се ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...