Повеќе вести како оваа (25)


Општина Кисела Вода деновиве интензивно работи на поплочување на неколку улици со павер елементи. Според информации од службите на општината, работите ги ...
| | веќе видена | слични

Општина Кисела Вода во изминатиот период финишираше повеќе проекти за урбанизација и уредување на јавните површини на целата нејзина територија. Имено, ...
| | веќе видена | слични

Општина Кисела Вода започна интензивни градежни активности за поплочување со павер елементи на неколку улици на нејзината територија. Се поплочуваат два крака ...
| | веќе видена | слични

На поплочување на неколку улици со павер-елементи деновиве интензивно се работи во општината Кисела Вода. Од општината информираат дека службите на градежната ...
| | веќе видена | слични

Во општина Кисела Вода деновиве интензивно се работи на поплочување на неколку улици со павер-елементи. Од Кисела Вода информираат дека службите на градежната ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...