Повеќе вести како оваа (25)


Во штипската населба „Железничка“ почна изградбата на нови улици, по кои досега граѓаните одеа по кал. Екипите на ЈП „Стипион 2011“-Штип од денеска работат на ...
| | веќе видена | слични

Сува треба се запалила во штипската населбата ,,Пребег“, но со интревенција на противпожарната екипа , пожарот е речиси целосно изгаснат, информираат од ТППЕ ...
| | веќе видена | слични

Детската градинка која што се гради во Штип, треба комплетно со внатрешното уредување и опрема да биде готова до крајот на годината.Спроред склучениот договор ...
| | веќе видена | слични

Во изминатите две години покажавме дека со вредна работа, настојчивост и упорност му го даваме на Штип местото кое го заслужува, вистински универзитетски ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...