Повеќе вести како оваа (25)

Во завршна фаза е рехабилитацијата на патниот правец од Киселица – Ратавица – Злетово – Древено – Пробиштип информираше денеска градоначалникот на општина ...
сите 25 | | | веќе видена

На вториот денешен митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Пробиштип, пред граѓаните се обрати претседателот на партијата, Никола Груевски. Тој кажа дека треба да се потсетиме ...
| | веќе видена | слични

На вториот денешен митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Пробиштип, пред граѓаните се обрати претседателот на партијата, Никола Груевски. Тој кажа дека треба да се потсетиме ...
| | веќе видена | слични

-Во периодот од 2006 година до 2016 година преку мерките за отворање на нови работни места што ги спроведува Владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ отворени се над ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните на општина Пробиштип заслужуваат да живеат во модерна, урбанистички и инфраструктурно уредена општина, истакна кандидатот за градоначалник на општина ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните на општина Пробиштип заслужуваат да живеат во модерна, урбанистички и инфраструктурно уредена општина, истакна кандидатот за градоначалник на општина ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните на општина Пробиштип заслужуваат да живеат во модерна, урбанистички и инфраструктурно уредена општина, истакна кандидатот за градоначалник на општина ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните на општина Пробиштип заслужуваат да живеат во модерна, урбанистички и инфраструктурно уредена општина, истакна кандидатот за градоначалник на општина ...
| | веќе видена | слични

-Со сите проекти кои ги реализиравме во изминатите 8 години, ликот на нашата општина е целосно променет. Исполнетите ветувања за изградба на филтер станица, ...
| | веќе видена | слични

Злетовските рудари го одбележуваат Денот на рударите и нивната заштитничка Голема Богородица со низа на културно-уметнички манифестации во организација на ...
| | веќе видена | слични

Злетовските рудари го одбележуваат Денот на рударите и нивната заштитничка Голема Богородица со низа на културно-уметнички манифестации во организација на ...
| | веќе видена | слични

Граѓаните на општина Пробиштип заслужуваат да живеат во модерна, урбанистички и инфраструктурно уредена општина, изјави кандидатот на ВМРО за градоначалник, ...
| | веќе видена | слични

Со одржување на денешната свечена седница на Советот на Општина Пробиштип денеска почна одбележувањето на Денот на рударите. Со одржување на денешната ...
| | веќе видена | слични

Со одржување на денешната свечена седница на Советот на Општина Пробиштип денеска почна одбележувањето на Денот на рударите. Градоначалникот на Општина ...
| | веќе видена | слични

Со одржување на денешната свечена седница на Советот на Општина Пробиштип денеска почна одбележувањето на Денот на рударите. Градоначалникот на Општина ...
| | веќе видена | слични

ПЕШ ПО РУДАРСКАТА ПАТЕКА ОД КРИВА ПАЛАНКА ДО ПРОБИШТИП Планинари од повеќе градови, во чест на Денот на рударите, ја пропешачија патеката по која во минатото ...
| | веќе видена | слични

Бугарската компанија „Минстрој“ го рестартира производството на рудникот за олово и цинк „Злетово“ во Пробиштип. Компанијата ја доби концесијата на почетокот ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...