Повеќе вести како оваа (25)

Локалната самоуправа на Кочани обезбеди 14 милиони денари од општинскиот буџет со кои во наредниот период ќе го реализира проектот за реконструкција на ...
сите 54 | | | веќе видена

Општина Кочани почна со реализација на проектот за реконструкција на шеталиштето во централниот дел на Трговскиот центар, за што од сопствениот буџет инвестира ...
| | веќе видена | слични

Општина Кочани почна со реализација на проектот за реконструкција на шеталиштето во централниот дел на Трговскиот центар, за што од сопствениот буџет инвестира ...
| | веќе видена | слични

Во подготовка павилјонот, скалите за амфитеатарот и плочникот на корзото во Ѓорче Петров Во ек се градежните подготовки на втората фаза од корзото во Ѓорче ...
| | веќе видена | слични

Општина Кочани почна со изградба на четири детски игралишта во градот и едно во селото Грдовци, за што од сопствениот буџет инвестира 3,5 милиони денари. ...
| | веќе видена | слични

Во населбата Влае во Општина Карпош денеска почна изградба на нов плоштад на површина од 6.500 метри квадратни. За реализација на проектот, локалната ...
| | веќе видена | слични

Во населбата Влае во Општина Карпош денеска почна изградба на нов плоштад на површина од 6.500 метри квадратни. За реализација на проектот, локалната ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...