Повеќе вести како оваа (25)


Пробивање на булевари те , решавање на проблемот со дивите депонии, функционирање на јавниот градски превоз , рекон с трукција на сообраќајната делница „Гоце ...
| | веќе видена | слични

Општина Тетово денеска започна со поставување нов асфалт на три улици, а градоначалничката Теута Арифи го означи како почеток на период на реконструкција ...
| | веќе видена | слични

Општина Тетово денеска започна со поставување нов асфалт на три улици, а градоначалничката Теута Арифи го означи како почеток на период на реконструкција ...
| | веќе видена | слични

Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Тетово и советниците од оваа партија во Советот на општина Тетово денеска со прес-конфернција на улицата „Гоце Делчев“ во ...
| | веќе видена | слични

Тетовската градоначалничка Теута Арифи, денес информираше дека се уште се работи на новиот водоснабдителен систем да биде во функција и отстранување на ...
| | веќе видена | слични

Градоначалничката на Тетово, Теута Арифи денеска во Голема Речица присуствуваше на пуштање во употреба на улица кај амбулантата во ова село, која беше една од ...
| | веќе видена | слични

Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ Тетово на прес конференција денес реагираше за уште едно дадено и неисполнето ветување на градоначалничката Теута Арифи. И ...
| | веќе видена | слични

Веќе 5 години властите ветуваат реконструкција на улицата Гоце Делчев во Тетово една од најдолгите која го поврзува стариот дел на градот.Последното беше на ...
| | веќе видена | слични

Носителот на листата за кандидати за пратеници на колацијата „За подбра Македонија“ во 6ИЕ, Владимир Ѓорчев на прес конференција во штабот на ОК на ВМРО ДПМНЕ ...
| | веќе видена | слични

Носителот на листата за кандидати за пратеници на колацијата „За подбра Македонија" во 6ИЕ, Владимир Ѓорчев, на прес конференција во штабот на ОК на ВМРО ДПМНЕ ...
| | веќе видена | слични

Носителот на листата за кандидати за пратеници на колацијата „За подбра Македонија“ во 6ИЕ, Владимир Ѓорчев на прес конференција во штабот на ОК на ВМРО ДПМНЕ ...
| | веќе видена | слични

Носителот на листата за кандидати за пратеници на колацијата „За подбра Македонија“ во 6ИЕ, Владимир Ѓорчев на прес конференција во штабот на ОК на ВМРО ДПМНЕ ...
| | веќе видена | слични

Носителот на листата за кандидати за пратеници на колацијата „За подбра Македонија“ во 6ИЕ, Владимир Ѓорчев, на прес конференција во штабот на ОК на ВМРО ДПМНЕ ...
| | веќе видена | слични

Носителот на листата за кандидати за пратеници на коалицијата „За подобра Македонија“ во ИЕ6, Владимир Ѓорчев, на прес конференција во штабот на ОК на ...
| | веќе видена | слични

Носителот на листата за кандидати за пратеници на колацијата „За подбра Македонија“ во 6ИЕ, Владимир Ѓорчев, на прес конференција во штабот на ОК на ВМРО ДПМНЕ ...
| | веќе видена | слични

Носителот на листата за кандидати за пратеници на колацијата „За подбра Македонија" во 6ИЕ, Владимир Ѓорчев, на прес конференција во штабот на ОК на ВМРО ДПМНЕ ...
| | веќе видена | слични

Носителот на листата за кандидати за пратеници на колацијата „За подбра Македонија“ во 6ИЕ, Владимир Ѓорчев на прес конференција во штабот на ОК на ВМРО ДПМНЕ ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...