Повеќе вести како оваа (25)

Во Делчево отворена постапката за набавка на работи за изградба на завршната фаза од локален пат Илиово-Турија (делница од с.Турија-с.Трстија). Отворањето на ...
сите 42 | | | веќе видена

Завршија градежните работи за изградба на дел од локален пат Илиово-Турија, делница од село Турија-Трстија во должина од 400 метри. Како што истакна ...
| | веќе видена | слични

Објавен е јавен повик за реализација на проектот „Изградба на пристапни патеки на пешачкиот мост во централно градско подрачје на реката Брегалница во ...
| | веќе видена | слични

Започна последната фаза од реконструкцијата на регоналниот патен правец Делчево – Виница преку село Бигла. Со градежните активности како што информираше ...
| | веќе видена | слични

Советот на oпштина Делчево ја усвои програмата за изградба, реконструкција, рехабилитација и одржување и заштита на општинските патишта и улици во Делчево за ...
| | веќе видена | слични

Советот на oпштина Делчево ја усвои програмата за изградба, реконструкција, рехабилитација и одржување и заштита на општинските патишта и улици во Делчево за ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...