Повеќе вести како оваа (25)


Директорката на Центарот за развој на Источен плански регион, Драгица Здравева и градоначалникот на Општина Пробиштип Драган Анастасов денеска потпишаа ...
| | веќе видена | слични

Министерот за локална самоуправа Горан Милевски и градоначалникот на општина Пробиштип, Драган Анастасов, во Пробиштип го означија почетокот на изградбата на ...
| | веќе видена | слични

Изградбата на регионален туристичко-научен музеј за ретки минерали во Пробиштип е во завршна фаза, велат министерот за локална самоуправа Горан Милевски и ...
| | веќе видена | слични

Изградбата на регионален туристичко-научен музеј за ретки минерали во Пробиштип е во завршна фаза, велат министерот за локална самоуправа Горан Милевски и ...
| | веќе видена | слични

Изградбата на регионален туристичко-научен музеј за ретки минерали во Пробиштип е во завршна фаза, велат министерот за локална самоуправа Горан Милевски и ...
| | веќе видена | слични

Во рударскиот град Пробиштип деновиве интензивно се гради регионалниот Научен музеј за ретки минерали. Градоначалникот на Пробиштип Драган Анастасов изјави ...
| | веќе видена | слични

Во општина Македонска Каменица денеска се одржува седмата седница на Советот за развој на Источниот плански регион на која се разгледува и утврдува годишната ...
| | веќе видена | слични

Директорката на Центарот за развој на Источнопланскиот регион Драгица Здравева, градоначалникот на Општина Карбинци, Зоран Минов и претставник од градежната ...
| | веќе видена | слични

Директорката на Центарот за развој на Источнопланскиот регион Драгица Здравева, градоначалникот на Општина Карбинци, Зоран Минов и претставник од градежната ...
| | веќе видена | слични

Центарот за развој на Источно планскиот регион денеска во Штип презентираше дека во периодот од 2009 до 2016 година реализирани се 30 регионални проекти кои се ...
| | веќе видена | слични

Центарот за развој на Источно планскиот регион денеска во Штип презентираше дека во периодот од 2009 до 2016 година реализирани се 30 регионални проекти кои се ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...