Повеќе вести како оваа (25)


Поставена е гумираната подлога, а се поставуваат и детските реквизити. Ова игралиште ќе можат да го користат и децата со попреченост, затоа што сите реквизити ...
| | веќе видена | слични

Општина Карпош доби грант од 50.000 евра за изградба на инклузивно детско игралиште. Игралиштето за деца со посебни потреби, ќе биде лоцирано до плоштадот ...
| | веќе видена | слични

Скопјани во Влае 2 до плоштадот „Делфина“ добија ново инклузивно игралиште со површина што се простира на 450 метри квадратни и е комплетно опремено и ...
| | веќе видена | слични

На отворањето беа министерот за локална самоуправа, Горан Милевски, градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев и раководителот на Центарот за Скопски ...
| | веќе видена | слични

Целосно е завршено инклузивното детско игралиште, во Влае 2, до платото „Делфина“. Станува збор за нова зона за рекреација на најмладите, а сите реквизити се ...
| | веќе видена | слични

На оваа локација, позади мене, наскоро ќе започне изведбата на нов Спортско – Адреналински парк во Општина Карпош, Филип Даскаловски од СДСМ советник во ...
| | веќе видена | слични

На оваа локација, позади мене, наскоро ќе започне изведбата на нов Спортско – Адреналински парк во Општина Карпош. Станува збор за реализација на едно од ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...