Повеќе вести како оваа (25)

Откако јавно им ги прочита имињата, премиерот Зоран Заев се пишмани, па врати дел од разрешените директори. Двајца од десетината директори сепак ќе останат на ...
сите 28 | | | веќе видена

Откако јавно им ги прочита имињата, премиерот Зоран Заев се пишмани, па врати дел од разрешените директори. Двајца од десетината директори сепак ќе останат на ...
| | веќе видена | слични

Почнува постапката за разрешување на високи државни функционери, директори, раководители, членови на управни одбори и владини институции, најави премиерот ...
| | веќе видена | слични

Почнува постапката за разрешување на високи државни функционери, директори, раководители, членови на управни одбори и владини институции, најави премиерот ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев денеска предложи разрешување на Драган Миновски, како директор на АД ЕЛЕМ, Сашо Василевски на АД МЕПСО, Гајур Кадриу на Македонија Пат, ...
| | веќе видена | слични

Функцијата директор на Геронтолошкиот завод „13 Ноември“ во Скопје веќе неколку месеци ја извршува Салија Љатиф која по професија е стоматолог, а пак директор ...
| | веќе видена | слични

Владата на денешната седница со која претседаваше премиерот Зоран Заев, донесе одлука со која се предлага на Владата да разреши, отповика или да препорача ...
| | веќе видена | слични

Владата на денешната седница со која претседаваше премиерот Зоран Заев, донесе одлука со која се предлага на Владата да разреши, отповика или да препорача ...
| | веќе видена | слични

Владата на денешната седница со која претседаваше премиерот Зоран Заев, донесе одлука со која се предлага на Владата да разреши, отповика или да препорача ...
| | веќе видена | слични

Владата на денешната седница донесе одлука да разреши или да отповика или да препорача разрешување или отповикување на 70-тина директори на државни институции ...
| | веќе видена | слични

Владата на денешната седница донесе одлука да разреши или да отповика или да препорача разрешување или отповикување на 70-тина директори на државни институции ...
| | веќе видена | слични

Минатата недела биле именувани директори и во Геронтолошки завод - Салија Љатиф, Институт за белодробни заболувања кај децата Козле - Ангелчо Андоновски и на ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев вечерва на изборна трибина во Куманово порача дека „метлата“ што претходно ја најави за функционерите кои не покажале резултати „ќе замете ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев вечерва на изборна трибина во Куманово порача дека „метлата“ што претходно ја најави за функционерите кои не покажале резултати „ќе замете ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...