Повеќе вести како оваа (25)

Министерке, ова втор ваш министерски состанок во НАТО, можете ли да ни кажете за што се зборуваше овие два дена во Алијансата? Ако го вклучите телевизорот на ...
сите 24 | | | веќе видена

Министерскиот состанок на Северноатлантскиот совет на Алијансата на кој учествува министерката за одбрана Радмила Шекеринска, продолжи денеска со две сесии, ...
| | веќе видена | слични

Министерке, ова втор ваш министерски состанок во НАТО, можете ли да ни кажете за што се зборуваше овие два дена во Алијансата? Ако го вклучите телевизорот на ...
| | веќе видена | слични

Министерке, ова втор ваш министерски состанок во НАТО, можете ли да ни кажете за што се зборуваше овие два дена во Алијансата? Ако го вклучите телевизорот на ...
| | веќе видена | слични

Министерке, ова втор ваш министерски состанок во НАТО, можете ли да ни кажете за што се зборуваше овие два дена во Алијансата? Ако го вклучите телевизорот на ...
| | веќе видена | слични

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, го презентираше годишниот извештај за работата на Алијансата за 2020 и го поздрави постојаното зголемување на ...
| | веќе видена | слични

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, го презентираше годишниот извештај за работата на Алијансата за 2020 и го поздрави постојаното зголемување на ...
| | веќе видена | слични

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, го презентираше годишниот извештај за работата на Алијансата за 2020 и го поздрави постојаното зголемување на ...
| | веќе видена | слични

Сите земји членки на НАТО кои не го потпишаа до сега Протоколот, најавија ратификации во следните два-три месеци, и рекоа дека за Алијансата би било голем плус ...
| | веќе видена | слични

Македонија има поминато доста долг пат до НАТО. Но, иако сега земјата е со една нога во Алијансата, патувањето сè уште не е завршено. Приказната започна на ...
| | веќе видена | слични

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, изјави во средата дека Алијансата нема да дозволи да биде вовлечена во трката во вооружување со Русија, но дека ...
| | веќе видена | слични

Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг, изјави во средата дека Алијансата нема да дозволи да биде вовлечена во трката во вооружување со Русија, но дека ...
| | веќе видена | слични

Што е со ратификацијата на протоколот за НАТО од страна на Турција и дилемата за естрадикцијата на одредени личности, во специјалното издание на „Топ тема” на ...
| | веќе видена | слични

Што е со ратификацијата на протоколот за НАТО од страна на Турција и дилемата за естрадикцијата на одредени личности, во специјалното издание на „Топ тема” на ...
| | веќе видена | слични

Генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг денеска ќе се сретне со американскиот претседател Доналд Трамп во Белата куќа во пресрет на прославата во врска ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...