Повеќе вести како оваа (25)


Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, заедно со Заменик - градоначалникот на град Скопје, Енвер Малиќи, во рамки на ...
| | веќе видена | слични

Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, заедно со заменик – градоначалникот на град Скопје, Енвер Малиќи, во рамки на кампањата на ...
| | веќе видена | слични

„Дозволете да потсетам дека Северна Македонија го доби најпозитивниот извештај од страна на Европската Комисија досега, кој беше целосно прифатен и од страна ...
| | веќе видена | слични

Заменик – претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, заедно со заменик – градоначалникот на град Скопје, Енвер Малиќи, денеска ќе ...
| | веќе видена | слични

Заменик – претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, заедно со заменик – градоначалникот на град Скопје, Енвер Малиќи, денеска ќе ...
| | веќе видена | слични

Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи заедно со заменик - градоначалникот на Град Скопје, Енвер Малиќи денеска ќе бидат ...
| | веќе видена | слични

Вицепремиерот задолжен за европски прашања, Бујар Османи, заедно со заменик – градоначалникот на град Скопје, Енвер Малиќи, денеска ќе бидат домаќини на ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...