Повеќе вести како оваа (25)


Партнерските односи со ДУИ се стабилни, довербата помеѓу мене и лидерот на партијата Али Ахмети е голема. Свесни сме дека имаме одредени слаби кадри во нашите ...
| | веќе видена | слични

Партнерските односи со ДУИ се стабилни, довербата помеѓу мене и лидерот на партијата Али Ахмети е голема. Свесни сме дека имаме одредени слаби кадри во нашите ...
| | веќе видена | слични

Партнерските односи со ДУИ се стабилни, довербата помеѓу мене и лидерот на партијата Али Ахмети е голема. Свесни сме дека имаме одредени слаби кадри во нашите ...
| | веќе видена | слични

Партнерските односи со ДУИ се стабилни, довербата помеѓу мене и лидерот на партијата Али Ахмети е голема. Свесни сме дека имаме одредени слаби кадри во нашите ...
| | веќе видена | слични

Партнерските односи со ДУИ се стабилни, довербата помеѓу мене и лидерот на партијата Али Ахмети е голема. Свесни сме дека имаме одредени слаби кадри во нашите ...
| | веќе видена | слични

Специјалното јавно обвинителство ги анализира новите таканаречени „бомби“ кои вчера одекнаа на социјалната мрежа Фејсбук, одговорија оттаму за Радио Слободна ...
| | веќе видена | слични

Eл Чека e псевдоним на човекот кој деновиве објавува „бомби“ претежно за функционери од ДУИ. Тој е по потекло од Кичево. Во една од објавите му порачува на ...
| | веќе видена | слични

На социјалните мрежи денеска осамнаа нови прислушувани разговори, за кои лицето со прекар Ел Чека тврди дека се на високи функционери од ДУИ, меѓу кои и ...
| | веќе видена | слични

Обвинителството со кое шефува Катица Јанева ја дообјаснува , 24 часа откако таа кажа дека СЈО не може да гарантира дали од таму протекле бомбите на Ел Чека. Со ...
| | веќе видена | слични

Кичевецот Ел Чека кој од САД објавува прислушувани разговори на социјалната мрежа Фејсбук, првично е насочен кон Али Ахмети, но подготвен е да се пресмета и со ...
| | веќе видена | слични

Новите телефонски разговори , кои на Фејсбук ги објавува лице под псевдонимот Ел Чека отворија сомнеж дали во државата се уште се прислушува. Во „бомбите " во ...
| | веќе видена | слични

Четири години откако Заев на прес конференција објави прислушуван разговор меѓу него и неговата 10 годишна ќерка, денеска во својство на сведок даде исказ во ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...