Повеќе вести како оваа (25)


Од вчера, кога беше објавена во Службен весник и потпишана од претседателот на Регулаторната комисија, Марко Бислимоски, на сила стапува новата методологија ...
| | веќе видена | слични

Новата методологија за пресметка на горивата стапува во сила. Денеска е објавена во Службен весник и потпишана од страна на претседателот на Регулаторната ...
| | веќе видена | слични

Регулаторната комисија за енергетика, пресметувајќи според новата методологија за формирање на малопродажните цени на дериватите, го објави новиот ценовник што ...
| | веќе видена | слични

Регулаторната комисија за енергетика, пресметувајќи според новата методологија за формирање на малопродажните цени на дериватите, го објави новиот ценовник што ...
| | веќе видена | слични

Бензините од ноќеска на полноќ поевтинуваат за еден денар по литар, а цената на дизел горивата се намалува за два, односно за еден денар за литар, одлучи ...
| | веќе видена | слични

Бензините од ноќеска на полноќ поевтинуваат за еден денар по литар, а цената на дизел горивата се намалува за два, односно за еден денар за литар, одлучи ...
| | веќе видена | слични

Бензините од ноќеска на полноќ поевтинуваат за еден денар по литар, а цената на дизел горивата се намалува за два, односно за еден денар за литар, одлучи ...
| | веќе видена | слични

Цените на бензините и на дизел горивата од ноќеска на полноќ се намалуваат за еден денар по литар, одлучии денеска Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ). ...
| | веќе видена | слични

Бензините од ноќеска на полноќ поевтинуваат за половина денар по литар, а цената на дизел горивата останува иста, одлучи денеска Регулаторната комсија за ...
| | веќе видена | слични

Со одлуката се врши намалување на рафинериските и на малопродажните цени на нафтените деривати во просек за 0,93, односно за 0,56 отсто. Новата малопродажна ...
| | веќе видена | слични

Бензините од ноќеска на полноќ поевтинуваат за половина денар по литар, а цената на дизел горивата останува иста, одлучи денеска Регулаторната комсија за ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...