Повеќе вести како оваа (25)


Американската инвестициска банка „Џеј-Пи Морган“ ја зголеми веројатноста за Брегизт без договор од 15 на 25 проценти, наведувајќи оти нивното основно сценарио ...
| | веќе видена | слични

Британската премиерка Тереза Меј денеска им порача на пратениците во Долниот дом на Парламентот во Вестминстер дека ќе им даде последна шанса да го одобрат ...
| | веќе видена | слични

Британската премиерка Тереза Меј денеска им порача на пратениците во Долниот дом на Парламентот во Вестминстер дека ќе им даде последна шанса да го одобрат ...
| | веќе видена | слични

Британската премиерка Тереза Меј денеска им порача на пратениците во Долниот дом на Парламентот во Вестминстер дека ќе им даде последна шанса да го одобрат ...
| | веќе видена | слични

Британската премиерка Тереза Меј денеска им порача на пратениците во Долниот дом на Парламентот во Вестминстер дека ќе им даде последна шанса да го одобрат ...
| | веќе видена | слични

Британската премиерка Тереза Меј денеска им порача на пратениците во Долниот дом на Парламентот во Вестминстер дека ќе им даде последна шанса да го одобрат ...
| | веќе видена | слични

Лондон, 21 мај 2019 (МИА) – Британската премиерка Тереза Меј денеска им порача на пратениците во Долниот дом на Парламентот во Вестминстер дека ќе им даде ...
| | веќе видена | слични

Крајот на раководството на Тереза ​​Меј ќе доведе до уште побурна фаза во излегувањето на Велика Британија од Европската унија, бидејќи секој нов лидер ...
| | веќе видена | слични

Банката „Џеј Пи Морган Чејс“ во својата нова проценка го зголеми очекуваниот раст на американската економија во 2018 година на 2,6 проценти, од претходно предвидените 2,2 отсто.Во 2019 година, „Џеј Пи Морган Чеј“с очекува американската економија да порасне за 1,9 проценти, наспроти претходното предвидување од 1,6 отсто.Проценката доаѓа по намалувањето на даноците што го воведе Администрацијата на американскиот претседател Доналд Трамп.
| | веќе видена | слични

Британскиот премиер Борис Џонсон подготвува план за легално спречување на какво било продолжување на рокот за излегување на Велика Британија од ЕУ. Неговите ...
| | веќе видена | слични

Британскиот премиер Борис Џонсон изјави дека од сите кандидати на Конзервативната партија на претстојните избори добил ветување за поддршка на неговиот договор ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...