Повеќе вести како оваа (25)


Гувернерот на американската сојузна држава Луизијана, Џон Бел Едвардс, синоќа потпиша нов рестриктивен закон за абортус, кој ја забранува процедурата откако ќе ...
| | веќе видена | слични

Во изминатите неколку месеци државите низ САД донесоа нови закони со кои на жените им се отежнува, а некаде и во целост им се оневозможува да ја извршат ...
| | веќе видена | слични

Во изминатите неколку месеци државите низ САД донесоа нови закони со кои на жените им се отежнува, а некаде и во целост им се оневозможува да ја извршат ...
| | веќе видена | слични

Во изминатите неколку месеци државите низ САД донесоа нови закони со кои на жените им се отежнува, а некаде и во целост им се оневозможува да ја извршат ...
| | веќе видена | слични

Во изминатите неколку месеци државите низ САД донесоа нови закони со кои на жените им се отежнува, а некаде и во целост им се оневозможува да ја извршат ...
| | веќе видена | слични

Актерката Мила Јовович јавно го изрази својот револт по повод законот против абортус, кој беше донесен во државите Џорџија и Алабама. Актерката сподели ...
| | веќе видена | слични

Сенатот на американската држава Алабама усвои закон со кој се забранува абортус, со многу малку исклучоци, што ќе биде најстрогиот закон за абортус во Америка ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...