Повеќе вести како оваа (25)


Павле Богоевски мора да си поднесе оставка како пратеник и тоа веднаш. Тоа е најмалку што може да стори од морални причини. Само на тој начин Богоевски ќе ...
| | веќе видена | слични

Павле Богоевски мора да си поднесе оставка како пратеник и тоа веднаш. Тоа е најмалку што може да стори од морални причини. Само на тој начин Богоевски ќе ...
| | веќе видена | слични

Павле Богоевски мора да си поднесе оставка како пратеник и тоа веднаш. Тоа е најмалку што може да стори од морални причини. Само на тој начин Богоевски ќе ...
| | веќе видена | слични

Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Дафина Стојаноска побара пратеникот Павле Богоевски веднаш да си поднесе оставка, што е најмалку што може да стори од морални ...
| | веќе видена | слични

Во опозициската ВМРО-ДПМНЕ се категорични дека Павле Богоевски мора да поднесе оставка од пратеничката функција од морални причини затоа што направил кривично ...
| | веќе видена | слични

Павле Богоевски нема веќе никаков кредибилитет да биде пратеник и да ги лаже граѓаните со некакви пријави, велат од ВМРО-ДПМНЕ, откако на руската мрежа ...
| | веќе видена | слични

Павле Богоевски нема веќе никаков кредибилитет да биде пратеник и да ги лаже граѓаните со некакви пријави, велат од ВМРО-ДПМНЕ, откако на руската мрежа ...
| | веќе видена | слични

По бомбата објавена вчера за Павле Богоевски, се огласија и ВМРО-ДПМНЕ откако тој истакна дека барал какабис за медицински цели. Реакцијата ви ја пренесуваме ...
| | веќе видена | слични

Павле Богоевски нема веќе никаков кредибилитет да биде пратеник и да ги лаже граѓаните со некакви пријави, велат од ВМРО-ДПМНЕ, откакоза која се тврди дека на ...
| | веќе видена | слични

Павле Богоевски нема веќе никаков кредибилитет да биде пратеник и да ги лаже граѓаните со некакви пријави. Постојат отворени сомневања дека Богоевски конзумира ...
| | веќе видена | слични

Павле Богоевски нема веќе никаков кредибилитет да биде пратеник и да ги лаже граѓаните со некакви пријави, велат од ВМРО-ДПМНЕ кога на руската мрежа vk.com ...
| | веќе видена | слични

Oд ВМРО-ДПМНЕ велат дека пратеникот Павле Богоевски нема веќе никаков кредибилитет да биде пратеник и да ги лаже граѓаните со некакви пријави. Според нив, ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...