Повеќе вести како оваа (25)

Единствена Македонија во повеќе наврати ја запозна јавноста за ништовноста на договорот за промена на името како спротивен на домашното и меѓународното право, ...
сите 234 | | | веќе видена

Единствена Македонија на повеќе наврати ја запозна јавноста за ништовноста на Договорот за промена на името како спротивен на домашното и меѓународното право ...
| | веќе видена | слични

Единствена Македонија во повеќе наврати ја запозна јавноста за ништовноста на договорот за промена на името како спротивен на домашното и меѓународното право, ...
| | веќе видена | слични

Единствена Македонија на повеќе наврати ја запозна јавноста за ништовноста на Договорот за промена на името како спротивен на домашното и меѓународното право ...
| | веќе видена | слични

Ова е одмазда кон Љупчо Димовски оти тој не гласаше за уставните измени и промената на името. Ова го истакна пратеникот Влатко Ѓорчев во Собранието каде ...
| | веќе видена | слични

Вие имате намера да им го загорчите животот на сите кои мислат повеќе од вас. Ова е одмазда кон Љупчо Димовски оти тој не гласаше за уставните измени и ...
| | веќе видена | слични

Собраниската Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања денеска одлучува по барањето за одобрување притвор на пратеникот и поранешен министер за ...
| | веќе видена | слични

Собраниската Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања денеска одлучува по барањето за одобрување притвор на пратеникот и поранешен министер за ...
| | веќе видена | слични

Извикувајќи предавници околу стотина граѓани протестираат против уставните измени додека во Собранието на Република Македонија започна 75-та седница. Од ...
| | веќе видена | слични

Извикувајќи предавници околу стотина граѓани протестираат против уставните измени додека во Собранието на Република Македонија започна 75-та седница. Од ...
| | веќе видена | слични

Извикувајќи предавници околу стотина граѓани протестираат против уставните измени додека во Собранието на Република Македонија започна 75-та седница.Од ...
| | веќе видена | слични

Извикувајќи предавници околу стотина граѓани протестираат против уставните измени додека во Собранието на Република Македонија започна 75-та седница. Од ...
| | веќе видена | слични

Протестот против уставните измени продолжува додека во Собранието пратениците ги изгласаа уставните измени во третата и последна фаза согласно Договорот од ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...