Повеќе вести како оваа (25)


Гувернерката на Алабама, Кеј Ајви, го потпиша предлог-законот за забрана на речиси сите видови абортус во таа сојузна држава, а на лекарите кои ќе ја извршат ...
| | веќе видена | слични

Законодавците од американската сојузна држава Алабама усвоија нацрт-закон со кој се предвидува целосна забрана на абортусот, кој може да биде најстрог закон од ...
| | веќе видена | слични

Сенатот на американската држава Алабама усвои закон со кој се забранува абортус, со многу малку исклучоци, што ќе биде најстрогиот закон за абортус во Америка ...
| | веќе видена | слични

Сенатот на американската држава Алабама усвои закон со кој се забранува абортус, со многу малку исклучоци, што ќе биде најстрогиот закон за абортус во Америка ...
| | веќе видена | слични

Сенатот на американската држава Алабама усвои закон со кој се забранува абортус, со многу малку исклучоци, што ќе биде најстрогиот закон за абортус во Америка ...
| | веќе видена | слични

Сенатот на американската држава Алабама усвои закон со кој се забранува абортус, со многу малку исклучоци, што ќе биде најстрогиот закон за абортус во Америка ...
| | веќе видена | слични

Во изминатите шест месеци илјадници жени во САД нарачале апчиња за прекин на бременоста преку Интернет, како последица на потешкотиите за изведување безбеден ...
| | веќе видена | слични

Џим Кери уште еднаш предизвика контроврзии со карикатура, којашто овојпат ја прикажува гувернерката на Алабама, Кеј Ајви, како абортиран фетус. Популарниот ...
| | веќе видена | слични

Џим Кери уште еднаш предизвика контроврзии со карикатура, којашто овојпат ја прикажува гувернерката на Алабама, Кеј Ајви, како абортиран фетус. Популарниот ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...