Повеќе вести како оваа (25)

 Иако е припадничка на кралското семејство откако се омажи со принцот Хари, сепак Меган Маркл во многу ситуации покажала дека е иста како сите „обични луѓе“. ...
сите 24 | | | веќе видена

Меган Маркл често ги крши кралските правила, но тоа го прави и Кејт Мидлтон. Тие досега имаат прекршено неколку традиционални обичаи. Кејт Мидлтон и Меган Маркл немаат кралска крв Тие се „обични смртници“ за кралското семејство. Во кралската традиција стои дека ако имате кралска крв не треба да се венчате со „обичен смртник“ или со некој што бил во брак претходно. Двете потекнуваат од семејства од средната класа. Семејството на Кејт е подобро ситуирано, а родителите ја испратиле да студира на истиот факултет на кој студирал и принцот Вилијам. Прегрнување и држење за рака Кејт најчесто се држи до правилата за формално однесување, но неколку пати е фотографирана како го прегрнува Вилијам. Меган и принцот Хари скоро секогаш се држат за рака, но ова се смрета за несоодветно. Кејт се шминкала сама за својата свадба Кејт не дозволила никој да ја нашминка за свадбата. Сепак, на венчавката изгледаше природно, едноставно и елегантно, како вистинска принцеза. Кејт Мидлтон земала часови за танц на шипка По породувањето ...
| | веќе видена | слични

Венчавката на актерката Меган Маркл и принцот Хари дефинитивно е еден од најзначајните настани оваа година. Тие двајца беа главна тема меѓу луѓето и пред венчавката. За нивната врска се разговараше уште пред официјалнo да ја објават веридбата. Меѓутоа, новата принцеза во кралското семејство влегува како „бунтовник“, кој во повеќе ситуации ја прекрши кралската традиција. Во прилог прочитајте кои 5 строги кралски правила досега ги прекрши Меган Маркл. 1.Зборуваше за нивната врска јавно многу порано од тоа што треба Меган зборуваше за својата врска со Хари и пред таа официјално да биде објавена, уште од септември 2017 година. Таа тогаш изјави дека тие се вљубени и едноставно сакаат да бидат заедно. Денеска е тешко што било да се сокрие, но со ова таа го прекрши официјалниот кралски протокол 2.Парот јавно ги прикажува своите чувства Ако внимателно ги погледнете принцот Вилијам и Кејт Мидлтон, ќе забележите дека тие никогаш не се држат за рака во јавност. Од друга страна, Меган Маркл и принцот Хари ...
| | веќе видена | слични

Венчавката на актерката Меган Маркл и принцот Хари дефинитивно е еден од најзначајните настани оваа година. Тие двајца беа главна тема меѓу луѓето и пред венчавката. За нивната врска се разговараше уште пред официјалнo да ја објават веридбата. Меѓутоа, новата принцеза во кралското семејство влегува како „бунтовник“, кој во повеќе ситуации ја прекрши кралската традиција. Во прилог прочитајте кои 5 строги кралски правила досега ги прекрши Меган Маркл. 1. Зборуваше за нивната врска јавно многу порано од тоа што треба Меган зборуваше за својата врска со Хари и пред таа официјално да биде објавена, уште од септември 2017 година. Таа тогаш изјави дека тие се вљубени и едноставно сакаат да бидат заедно. Денеска е тешко што било да се сокрие, но со ова таа го прекрши официјалниот кралски протокол. 2. Парот јавно ги прикажува своите чувства Ако внимателно ги погледнете принцот Вилијам и Кејт Мидлтон, ќе забележите дека тие никогаш не се држат за рака во јавност. Од друга страна, Меган Маркл и принцот Хари не се ...
| | веќе видена | слични

Венчавката на актерката Меган Маркл и принцот Хари дефинитивно е еден од најзначајните настани оваа година. Тие двајца беа главна тема меѓу луѓето и пред венчавката. За нивната врска се разговараше уште пред официјалнo да ја објават веридбата. Меѓутоа, новата принцеза во кралското семејство влегува како „бунтовник“, кој во повеќе ситуации ја прекрши кралската традиција. Во прилог прочитајте кои 5 строги кралски правила досега ги прекрши Меган Маркл. 1. Зборуваше за нивната врска јавно многу порано од тоа што треба Меган зборуваше за својата врска со Хари и пред таа официјално да биде објавена, уште од септември 2017 година. Таа тогаш изјави дека тие се вљубени и едноставно сакаат да бидат заедно. Денеска е тешко што било да се сокрие, но со ова таа го прекрши официјалниот кралски протокол. 2. Парот јавно ги прикажува своите чувства Ако внимателно ги погледнете принцот Вилијам и Кејт Мидлтон, ќе забележите дека тие никогаш не се држат за рака во јавност. Од друга страна, Меган Маркл и принцот Хари не се ...
| | веќе видена | слични

Венчавката на актерката Меган Маркл и принцот Хари дефинитивно е еден од најзначајните настани оваа година. Тие двајца беа главна тема меѓу луѓето и пред венчавката. За нивната врска се разговараше уште пред официјалнo да ја објават веридбата. Меѓутоа, новата принцеза во кралското семејство влегува како „бунтовник“, кој во повеќе ситуации ја прекрши кралската традиција. Во прилог прочитајте кои 5 строги кралски правила досега ги прекрши Меган Маркл. 1. Зборуваше за нивната врска јавно многу порано од тоа што треба Меган зборуваше за својата врска со Хари и пред таа официјално да биде објавена, уште од септември 2017 година. Таа тогаш изјави дека тие се вљубени и едноставно сакаат да бидат заедно. Денеска е тешко што било да се сокрие, но со ова таа го прекрши официјалниот кралски протокол. 2. Парот јавно ги прикажува своите чувства Ако внимателно ги погледнете принцот Вилијам и Кејт Мидлтон, ќе забележите дека тие никогаш не се држат за рака во јавност. Од друга страна, Меган Маркл и принцот Хари не се ...
| | веќе видена | слични

Венчавката на актерката Меган Маркл и принцот Хари дефинитивно е еден од најзначајните настани оваа година.Тие двајца беа главна тема меѓу луѓето и пред венчавката. За нивната врска се разговараше уште пред официјалнo да ја објават веридбата.Меѓутоа, новата принцеза во кралското семејство влегува како „бунтовник", кој во повеќе ситуации ја прекрши кралската традиција.Во прилог прочитајте кои 5 строги кралски правила досега ги прекрши Меган Маркл.1. Зборуваше за нивната врска јавно многу порано од тоа што требаМеган зборуваше за својата врска со Хари и пред таа официјално да биде објавена, уште од септември 2017 година. Таа тогаш изјави дека тие се вљубени и едноставно сакаат да бидат заедно. Денеска е тешко што било да се сокрие, но со ова таа го прекрши официјалниот кралски протокол.2. Парот јавно ги прикажува своите чувстваАко внимателно ги погледнете принцот Вилијам и Кејт Мидлтон, ќе забележите дека тие никогаш не се држат за рака во јавност. Од друга страна, Меган Маркл и принцот Хари не се срамат јавно ...
| | веќе видена | слични

Свршеницата на принцот Хари, актерката Меган Маркл првпат се појави во јавност со кралското семејство во црква во Сандрингам, што е божиќна традиција, малку прекршена бидејќи Меган официјално не е дел од кралското семејство. Нејзиното присуство заедно со кралското семејство беше најавено, па сите очекуваа што ќе облече на себе и како ќе изгледа. Идната војвотка Меган реши да игра на сигурна карта, па облече беж капут, кафена чанта и ракавици, но шапката на нејзината глава привлече најголемо внимание, вклучувајќи и потсмев на социјалните мрежи. На едни им се допадна, на други не, а познато е дека шапката е дело на креаторот Филип Трејси и чини 1.400 евра.
| | веќе видена | слични

Свршеницата на принцот Хари , актерката Меган Маркл првпат се појави во јавност со кралското семејство во црква во Сандрингам, што е божиќна традиција, малку прекршена бидејќи Меган официјално не е дел од кралското семејство. Нејзиното присуство заедно со кралското семејство беше најавено, па сите очекуваа што ќе облече на себе и како ќе изгледа. Идната војвотка Меган реши да игра на сигурна карта, па облече беж капут, кафена чанта и ракавици, но шапката на нејзината глава привлече најголемо внимание, вклучувајќи и потсмев на социјалните мрежи. На едни им се допадна, на други не, а познато е дека шапката е дело на креаторот Филип Трејси и чини 1.400 евра.
| | веќе видена | слични

Свршеницата на принцот Хари, актерката Меган Маркл првпат се појави во јавност со кралското семејство во црква во Сандрингам, што е божиќна традиција, малку прекршена бидејќи Меган официјално не е дел од кралското семејство. Нејзиното присуство заедно со кралското семејство беше најавено, па сите очекуваа што ќе облече на себе и како ќе изгледа. Идната војвотка Меган реши да игра на сигурна карта, па облече беж капут, кафена чанта и ракавици, но шапката на нејзината глава привлече најголемо внимание, вклучувајќи и потсмев на социјалните мрежи. На едни им се допадна, на други не, а познато е дека шапката е дело на креаторот Филип Трејси и чини 1.400 евра.
| | веќе видена | слични

Меган Маркл не носи хулахопки постојано, а Кејт Мидлтон ги одгледува децата надвор од Лондон. За Меган Маркл веќе е добро познато дека ги крши кралските правила, но дали сте знаеле дека и Кејт Мидлтон во неколку пригоди го има сторено тоа? Кејт веќе е член на кралското семејство, а Меган официјално ќе стане во мај, но кои правила ги имаат прекршено тие досега? Тие се „обични смртници“ во очите на кралското семејство. Во кралската традиција се наведува дека ако имате кралска крв не треба да се омажите со некој што е католик, „обичен смртник“ или бил во брак претходно. Двете потекнуваат од семејства од средната класа. Меган од малку подобро ситуирано затоа што родителите успеале да ја испратат да студира на истиот факултет на кој студирал и принцот Вилијам. Кејт Мидлтон, најчесто се држи до правилата за формално однесување, но уловена е неколку пати како го прегрнува својот сакан. Меган и принцот Хари често се држат за рака, иако ова не е соодветно. На пример кралицата Елизабета и принцот Филип никогаш не го ...
| | веќе видена | слични

Веднаш паузирајте со што и да правите. Време е да поразговараме за голите фотки на новата принцеза Меган Маркл. Едни од најжешките фотки на Меган се појавија ...
| | веќе видена | слични

1.Збогум на селфи Иако до неодамна беше голем љубител на социјалните мрежи и често на нејзиниот профил споделувала разни приватни фотографии, последниве месеци Меган Маркл ги смени навиките. И самата за време на првото официјално излегување во јавноста со принцот Хари го нагласила ова кралско правило. Двојка од собраната публика тој ден во Нотингем ја замолиле за селфи, на што Меган јасно одговорила:„Не ни е дозволено да фотографираме селфи“. 2.Не смее да излегува во јавност потполно сама Ниту еден член од кралското семејство никогаш не оди никаде без придружба или обезбедување. Такво правило наскоро ќе мора да го почитува и убавата Американка која досега сама извршувала мнозинство лични обврски. 3.Не смее да дава автограми На членовите на кралското семејство не и ме дозволено да делат автограми на обожавателите поради стравот дека нивниот потпис би можел да се фалсификува или искористи против кралството. Иако како славна актерка досега навикнала да дели автограми, со самата свршувачка и тоа и станува ...
| | веќе видена | слични

Кралското семејство го погоди голем скандал, кога исплива на виделина информацијата дека принцот Хари ја изневерил својата избраничка, Меган Маркл, со ...
| | веќе видена | слични

Принцот Хари (34) изминатите неколку месеци се наоѓа во центарот на вниманието поради венчавката со американската актерка Меган Маркл. Иако сега е дури шести по ред за британскиот престол, Хари не е типичен член на кралското семејство. Со години се пишувало за него како за „лошо момче“ и принцот кој живее од скандали. Како се приближува големиот ден, медиумите постојано пишуваат за некои од најголемите испади од раната младост. Принцот Хари Велшки е помладиот син на принцот Чарлс и починатата принцеза Дајана. Роден е на 15 септември 1984 година. Уште како момче имал голем авантуристички дух. Тие кои добро го познавале, велат дека бил многу среќно момче. Иако до пред неколку години бил трет во линијата на наследници за британскиот престол, по својот татко и брат Вилијам, веројатно никогаш нема да стане крал, особено поради тоа што неговиот брат во меѓувреме доби три деца кои имаат предност за круната. На него секогаш се гледало како на резерва, додека Вилијам е вистинскиот наследник. „Дури и неговата мајка ...
| | веќе видена | слични

Животот на американската актерка Меган Маркл целосно ќе се смени по свадбата со принцот Хари која е закажана на 19 мај годинава. Кога убавата Меган ќе стане дел од кралското семејство од некои работи ќе мора да се прости засекогаш. 1.Збогум на селфи фотографиите Иако до неодамна беше голем љубител на социјалните мрежи и често на својот профил објавуваше разни приватни фотографии, во последните неколку месеци Маркл ја смени оваа навика. 2.Не смее сама да излегува во јавност Ниту еден член на кралското семејство никогаш не оди некаде без придружба или обезбедување, а тоа правило наскоро ќе мора да го почитува и убавата Американка. 3.Не смее да дава автограми Ова правило е воведено единствено поради страв дека некој би можел да го фалсификува потписот на член на кралското семејство и да го искористи против кралството. 4.Збогум на социјалните мрежи Како што прават и принцот Вилијам, војвотката Кејт и принцот Хари, така и Меган на социјалните мрежи ќе биде достапна само преку официјалните профили на кралското ...
| | веќе видена | слични

Меган Маркл зад себе има холивудска актерска кариера која и обезбедила големи хонорари, а денес е членка на кралското семејство и сопруга на британскиот принц ...
| | веќе видена | слични

Саманта Грант Маркл, полусестрата на војвотката од Сасекс Меган Маркл, повторно се најде во центарот на вниманието кај медиумите откако јавно изјави дека била ...
| | веќе видена | слични

Комплицираниот однос помеѓу војвотката Меган Маркл и нејзиниот татко Томас Маркл продолжува. 73.годишниот Американец повторно ги користи медиумите за да дојде ...
| | веќе видена | слични

Полусестрата на американската актерка Меган Маркл реагираше на изјавата на принцот Хари дека неговата свршеница „конечно има семејство кое никогаш го немала“. Хари во неодамнешното интервју изјави дека Меган одлично се согласува со кралицата Елизабета , но и со остатокот од кралското семејство, како и дека ужива во божиќните празници со нив. Набрзо се огласи и полусестрата Саманта Маркл, велејќи дека актерката растела во големо семејство и дека е исклучиво нејзина желба била да се дистанцира од нив. Саманта и Меган се сестри по татко, а таа истакнува дека вратата на нејзиниот дом и’ е секогаш отворена. Нашето семејство е нормално, и кога тато и Дорија се разведоа, секогаш имаше два дома. Никој од нас не ја оддалечи, едноставно, таа секогаш беше зафатена“, објаснува 52 годишната полусестра на идната британска војвотка.
| | веќе видена | слични

Вистински скандал го тресе кралското семејство, јавуваат светските медиуми. Имено, според нивните пишувања, односот меѓу војвотките од Кембриџ и Сасекс од ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...