Повеќе вести како оваа (25)

Седум големи интернет компании и социјални мрежи заедно со десетина земји, денеска во Париз потпишаа Повелба за отстранување на насилни, терористички и ...
сите 23 | | | веќе видена

Седум големи интернет компании и социјални мрежи заедно со десетина земји, денеска во Париз потпишаа Повелба за отстранување на насилни, терористички и ...
| | веќе видена | слични

Седум големи интернет компании и социјални мрежи заедно со десетина земји, денеска во Париз потпишаа Повелба за отстранување на насилни, терористички и ...
| | веќе видена | слични

Седум големи интернет компании и социјални мрежи заедно со десетина земји, денеска во Париз потпишаа Повелба за отстранување на насилни, терористички и ...
| | веќе видена | слични

Седум големи интернет компании и социјални мрежи заедно со десетина земји, денеска во Париз потпишаа Повелба за отстранување на насилни, терористички и ...
| | веќе видена | слични

Седум големи интернет компании и социјални мрежи заедно со десетина земји, денеска во Париз потпишаа Повелба за отстранување на насилни, терористички и ...
| | веќе видена | слични

Седум големи интернет компании и социјални мрежи заедно со десетина земји, денеска во Париз потпишаа Повелба за отстранување на насилни, терористички и ...
| | веќе видена | слични

Седум големи интернет компании и социјални мрежи заедно со десетина земји, денеска во Париз потпишаа Повелба за отстранување на насилни, терористички и ...
| | веќе видена | слични

Белата куќа не ја потпиша меѓудржавната иницијатива наречена „Повик на Крајстчрч“, поддржана и од главните технолошки компании, за спречување на ширење ...
| | веќе видена | слични

„Фејсбук“ ги заострува правилата за лајвстримингот за своите корисници во пресрет на состанокот на светските лидери со шефовите на телефонските компании. ...
| | веќе видена | слични

Четириесет и девет луѓе се убиени а повеќе од 48 се тешко ранети во напади врз две џамии во новозеландскиот град Крајстчрч во петокот, објавија новозеландската ...
| | веќе видена | слични

Премиерката на Нов Зеланд Џасинда Ардерн изјави дека најмалку 40 луѓе загинале во терористички напад во градот Крајстчрч. – Ова е еден од најтемните денови во ...
| | веќе видена | слични

Новозеландската премиерка Џасинда Ардерн вети дека веќе никогаш нема да го изговори името на терористот кој во петокот уби 50 луѓе во две џамии во Крајстчрч. ...
| | веќе видена | слични

Новозеландската премиерка Џасинда Ардерн вети дека веќе никогаш нема да го изговори името на терористот кој во петокот уби 50 луѓе во две џамии во Крајстчрч. ...
| | веќе видена | слични

Новозеландската премиерка Џасинда Ардерн повика на глобална борба против расистичката крајнодесничарска идеологија, додека во Крајстчрч почнаа да се ...
| | веќе видена | слични

Полицијата на Нов Зеланд кажа дека бројот на жртвите во терористичкиот напад врз две џамии во Крајстчрч се зголемил на 49. Има еден обвинет кој утре ќе биде ...
| | веќе видена | слични

Новозеландската премиерка Џасинда Ардерн вети дека веќе никогаш нема да го изговори името на терористот кој во петокот уби 50 луѓе во две џамии во Крајстчрч. ...
| | веќе видена | слични

Премиерката на Нов Зеланд, Џасинда Ардерн вели дека никогаш нема да го изговори името на напаѓачот од Крајстчрч, кој во две џамии уби 50 лица.„Тој е терорист, ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...