Повеќе вести како оваа (25)


Huawei Consumer Business Group, денес во париската изложбена сала "Grand Palais", ги претстави долгоочекуваните нови смартфони од високата класа HUAWEI P20 и HUAWEI P20 Pro. Предводникот HUAWEI P20 Pro, доаѓа со првата во светот тројна Leica камера, а и двата модела имаат досега неостварени функции со примена на вештачка интелигенција, комбинирајќи технологија и уметност, што наговестува нов почеток на чудесно искуство на интелигентна мобилна фотографија. Huawei постави нови очекувања за смартфон фотографијата со лансирањето на првиот модел со двојна камера HUAWEI P9. Со деби на серијата HUAWEI P20, компанијата го претвора фотографирањето на професионални квалитетни фотографии во беспрекорно доживување за секого. "Ние ги инспирираме уметниците постојано да го развиваат нашиот пристап кон дизајнот и иновациите", вели Ричард Ју, извршен директор Huawei Consumer Business Group . "Серијата P гради успех врз основа на традицијата на соработка со Leica. Со својата иновативна тројна камера во HUAWEI P20 Pro, ...
| | веќе видена | слични

Huawei Consumer Business Group, денес во париската изложбена сала "Grand Palais", ги претстави долгоочекуваните нови смартфони од високата класа HUAWEI P20 и HUAWEI P20 Pro. Предводникот HUAWEI P20 Pro, доаѓа со првата во светот тројна Leica камера, а и двата модела имаат досега неостварени функции со примена на вештачка интелигенција, комбинирајќи технологија и уметност, што наговестува нов почеток на чудесно искуство на интелигентна мобилна фотографија. Huawei постави нови очекувања за смартфон фотографијата со лансирањето на првиот модел со двојна камера HUAWEI P9. Со деби на серијата HUAWEI P20, компанијата го претвора фотографирањето на професионални квалитетни фотографии во беспрекорно доживување за секого. "Ние ги инспирираме уметниците постојано да го развиваат нашиот пристап кон дизајнот и иновациите", вели Ричард Ју, извршен директор Huawei Consumer Business Group . "Серијата P гради успех врз основа на традицијата на соработка со Leica. Со својата иновативна тројна камера во HUAWEI P20 Pro, ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...