Повеќе вести како оваа (25)

Државниот секретар во Министерството за надворешни работи како „шпекулација“ ги оцени информациите во повеќе медиуми дека тој заминува во кабинетот на ...
сите 268 | | | веќе видена

Претседателот на државата Стево Пендаровски нема да го смени директорот на Агенцијата за разузнавање Еролд Муслиу, бидејќи анализите покажале дека тој е врвен ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на државата Стево Пендаровски нема да го смени директорот на Агенцијата за разузнавање Еролд Муслиу, бидејќи анализите покажале дека тој е врвен ...
| | веќе видена | слични

 Претседателот Стево Пендаровски ја донесе одлуката за именување на Еролд Муслиу за директор на Агенцијата за разузнавање, бидејќи анализите покажале дека тој ...
| | веќе видена | слични

Претседателот Стево Пендаровски ја донесе одлуката за именување на Еролд Муслиу за директор на Агенцијата за разузнавање, бидејќи анализите покажале дека тој е ...
| | веќе видена | слични

Претседателот Стево Пендаровски ја донесе одлуката за именување на Еролд Муслиу за директор на Агенцијата за разузнавање, бидејќи анализите покажале дека тој е ...
| | веќе видена | слични

Претседателот Стево Пендаровски ја донесе одлуката за именување на Еролд Муслиу за директор на Агенцијата за разузнавање, бидејќи анализите покажале дека тој е ...
| | веќе видена | слични

Претседателот Стево Пендаровски ја донесе одлуката за именување на Еролд Муслиу за директор на Агенцијата за разузнавање, бидејќи анализите покажале дека тој е ...
| | веќе видена | слични

Претседателскиот кандидат на СДСМ Стево Пендаровски ја почна својата кампања преку комуникација со граѓаните преку социјалните мрежи. Денеска еден час тој он-лајн комуницираше со своите симпатизери.На прашање на еден граѓанин, дали тој ќе прифати дуел со актуелниот претседател Иванов, Пендаровски одговори дека тој е подготвен кога било и каде било да се соочи на дуел. „Само не знам дали Груевски ќе му дозволи на Иванов да се појави на дуел со мене“, одговори Пендаровски.На прашањето за младите и нивниот статус во македонското општество, Пендаровски рече дека младите се еден од столбовите на Република Македонија и важни за развојот на државата. Тој порача дека како претседател на Република Македонија младите ќе ја имаат неговата поддршка, отвореност и соработка. „Со еден збор, во мене ќе го имате најголемиот сојузник“, напиша Пендаровски и додаде дека мора да ја врати довербата во институциите на системот, посебно во институцијата претседател на државата.
| | веќе видена | слични

Претседателот Стево Пендаровски ја донесе одлуката за именување на Еролд Муслиу за директор на Агенцијата за разузнавање, бидејќи анализите покажале дека тој е ...
| | веќе видена | слични

Претседателот Стево Пендаровски веднаш по стапувањето на функцијата темелно разгледа повеќе предлози како можни решенија за позицијата директор на Агенцијата ...
| | веќе видена | слични

Се повеќе докази се појавуваат во јавноста дека нелегалното следење на Стево Пендаровски го вршат багабонти вработени во кабинетот на Иванов и во неговата ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на државата, Стево Пендаровски го назначи Ерол Муслиу за нов директор на Агенцијата за разузнавање, каде досега тој беше помошник-директор за ...
| | веќе видена | слични

Ерол Муслиу е новиот директор на Агенцијата за разузнавање. Претседателот Стево Пендаровски денеска го разреши досегашниот директор Зоран Иванов и на негово ...
| | веќе видена | слични

Ден по именувањето на Еролд Мусилу за прв човек на Агенцијата за разузнавање , од коалицискиот партнер во власта ДУИ – повик до претдателот Пендаровски да ја ...
| | веќе видена | слични

Сите оние кои се огрешиле од законот нема да можат да работат во кабинетот на Претседателот ниту во Агенцијата за разузнавање, ниту пак во Армијата на Северна ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски во Државната изборна комисија (ДИК) го доби уверението за избран претседател, пред неговата утрешна инаугурација во Собранието. „По првпат, ...
| | веќе видена | слични

ИТ-администраторите во моментов вршат промена на интернет страницата на кабинетот на новоизбраниот претседател на државата, Стево Пендаровски. Досега впишано е ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...