Повеќе вести како оваа (25)

И САД и Русија имаат заеднички интерес за бројни глобални прашања. Но, честопати се на спротивните страни, иако споделуваат иста цел. Американскиот државен ...
сите 11 | | | веќе видена

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров денеска најави дека ќе се сретне со американскиот државен секретар Мајк Помпео, по одржувањето на средбата ...
| | веќе видена | слични

Рускиот министер за надворешни работи, Сергеј Лавров, денес кога го примил својот американски колега Мајк Помпео во Сочи, рекол дека е време Русија и САД да ...
| | веќе видена | слични

Рускиот претседател, Владимир Путин, денеска ќе биде домаќин на американскиот државен секретар, Мајк Помпео, во обид да се стабилизираат тензиите меѓу ...
| | веќе видена | слични

Рускиот претседател, Владимир Путин, денеска ќе биде домаќин на американскиот државен секретар, Мајк Помпео, во обид да се стабилизираат тензиите меѓу ...
| | веќе видена | слични

Рускиот претседател Владимир Путин рекол во вторникот во текот на разговорите со американскиот државен секретар Мајк Помпео дека сака „воспоставување потполни ...
| | веќе видена | слични

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров најави дека ќе се сретне со американскиот државен секретар Мајк Помпео, по одржувањето на средбата меѓу ...
| | веќе видена | слични

Рускиот претседател, Владимир Путин, денеска ќе биде домаќин на американскиот државниот секретар, Мајк Помпео, во обид да се стабилизираат тензиите меѓу ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...