Повеќе вести како оваа (25)

Двеминутна видео-снимка со порака: „Израел не е безбеден, ќе видите“, е испратена за време на првото полуфинале од изборот за Песна на Евровизија преку ...
сите 16 | | | веќе видена

Двеминутна видео-снимка со порака: „Израел не е безбеден, ќе видите", е испратена за време на првото полуфинале од изборот за Песна на Евровизија преку ...
| | веќе видена | слични

Двеминутна видео-снимка со порака: „Израел не е безбеден, ќе видите“, е испратена за време на првото полуфинале од изборот за Песна на Евровизија преку ...
| | веќе видена | слични

Двеминутна видео-снимка со порака: „Израел не е безбеден, ќе видите“, е испратена за време на првото полуфинале од изборот за Песна на Евровизија преку ...
| | веќе видена | слични

Тел Авив, 5 мај 2019 (МИА) – Палестинското движење Исламски џихад од Појасот Газа денеска се закани дека ќе го спречи одржувањето на изборот за Песна на ...
| | веќе видена | слични

Палестинското движење Исламски џихад од Појасот Газа денеска се закани дека ќе го спречи одржувањето на изборот за Песна на Евровизија, кој почнува за 10 дена ...
| | веќе видена | слични

Палестинското движење Исламски џихад од Појасот Газа денеска се закани дека ќе го спречи одржувањето на изборот за Песна на Евровизија, кој почнува за 10 дена ...
| | веќе видена | слични

Палестинското движење Исламски џихад од Појасот Газа денеска се закани дека ќе го спречи одржувањето на изборот за Песна на Евровизија, кој почнува за 10 дена ...
| | веќе видена | слични

Палестинското движење Исламски џихад од Појасот Газа денеска се закани дека ќе го спречи одржувањето на изборот за Песна на Евровизија, кој почнува за 10 дена ...
| | веќе видена | слични

Палестинското движење Исламски џихад од Појасот Газа денеска се закани дека ќе го спречи одржувањето на изборот за Песна на Евровизија, кој почнува за 10 дена ...
| | веќе видена | слични

Палестинското движење Исламски џихад од Појасот Газа денеска се закани дека ќе го спречи одржувањето на изборот за Песна на Евровизија, кој почнува за 10 дена ...
| | веќе видена | слични

Палестинското движење „Исламски џихад“ од Појасот Газа се закани дека ќе спречи одржување на изборот за Песна на Евровизија кој почнува за 10 дена во Израел, ...
| | веќе видена | слични

Можни се терористички напади во Израел за време на Евровизија. Американската амбасада во Израел објави безбедносно предупредување до сите американски граѓани ...
| | веќе видена | слични

Безбедносно предупредување од Американската амбасада до сите американски граѓани во Израел. Амбасадата на САД ги повика Американците да бидат внимателни и да ...
| | веќе видена | слични

Амбасадата на САД во Израел објави безбедносно предупредување за сите американски граѓани во Израел. Американската амбасада апелира Американците да бидат ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...