Повеќе вести како оваа (25)

Премиерот Зоран Заев изјави дека денеска ќе има состаноци во Министерството за правда за да ги добие последните сублимати за работните средби во врска со ...
сите 39 | | | веќе видена

Премиерот Зоран Заев информира дека денеска ќе има состаноци во Министерството за правда за да ги добие последните сублимати за работните средби во врска со ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев информира дека денеска ќе има состаноци во Министерството за правда за да ги добие последните сублимати за работните средби во врска со ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев информира дека денеска ќе има состаноци во Министерството за правда за да ги добие последните сублимати за работните средби во врска со ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев информира дека денеска ќе има состаноци во Министерството за правда за да ги добие последните сублимати за работните средби во врска со ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев информира дека денеска ќе има состаноци во Министерството за правда за да ги добие последните сублимати за работните средби во врска со ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев информира дека денеска ќе има состаноци во Министерството за правда за да ги добие последните сублимати за работните средби во врска со ...
| | веќе видена | слични

Додека можам да бидам специјален јавен обвинител ќе останам до крај, не поради тоа што сакам, туку затоа што сметам дека заслужувам да бидам на чело на оваа ...
| | веќе видена | слични

Од Министерството за правда за МИА потврдија дека чекаат сигнали од ВМРО-ДПМНЕ за промена на ставот и повлекување на нивното барање за амнестија преку законски ...
| | веќе видена | слични

Од Министерството за правда чекаат сигнали од ВМРО-ДПМНЕ за промена на ставот и повлекување на нивното барање за амнестија преку законски одредби, потврдиле од ...
| | веќе видена | слични

Од Министерството за правда за МИА потврдија дека чекаат сигнали од ВМРО-ДПМНЕ за промена на ставот и повлекување на нивното барање за амнестија преку законски ...
| | веќе видена | слични

Од Министерството за правда за МИА потврдија дека чекаат сигнали од ВМРО-ДПМНЕ за промена на ставот и повлекување на нивното барање за амнестија преку законски ...
| | веќе видена | слични

Од Министерството за правда за МИА потврдија дека чекаат сигнали од ВМРО-ДПМНЕ за промена на ставот и повлекување на нивното барање за амнестија преку законски ...
| | веќе видена | слични

Од Министерството за правда за МИА потврдија дека чекаат сигнали од ВМРО-ДПМНЕ за промена на ставот и повлекување на нивното барање за амнестија преку законски ...
| | веќе видена | слични

Од Министерството за правда за МИА потврдија дека чекаат сигнали од ВМРО-ДПМНЕ за промена на ставот и повлекување на нивното барање за амнестија преку законски ...
| | веќе видена | слични

Од Министерството за правда за МИА потврдија дека чекаат сигнали од ВМРО-ДПМНЕ за промена на ставот и повлекување на нивното барање за амнестија преку законски ...
| | веќе видена | слични

Нова лидерска средба ако има исчекор во преговарањето за идниот статус на Специјалното јавно обвинителство – најави денеска премиерот, Зоран Заев. Тој вели ...
| | веќе видена | слични

И денешниот обид да се најде решение за статусот на СЈО е неуспешен. Во Министерството за правда се оддржа новата средба меѓу преговарачките групи на власта и ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...