Повеќе вести како оваа (25)

Двотретинското мнозинство за одземање на мандатот на пратеникот Никола Груевски е крајно неизвесно, па може да се случи поранешниот премиер да продолжи да ...
сите 376 | | | веќе видена

Собраниската комисија за мандатно-имунитетни прашања денеска одржува седница на која се расправа за одземање на пратеничкиот мандат на Никола Груевски, кој ...
| | веќе видена | слични

Со пет гласа ЗА и ниту еден против и воздржан пратениците на денешната седница на Комисијата за мандатно имунитетни прашања дадоа зелено светло Собранието да ...
| | веќе видена | слични

[photo] Собраниската Комисија за мандатно имунитетни прашања со пет гласови „за“, ниту еден против и ниту еден воздржан утврди предлог за одземање на мандатот ...
| | веќе видена | слични

Собраниската Комисија за мандатно имунитетни прашања со пет гласови „за“, ниту еден против и ниту еден воздржан утврди предлог за одземање на мандатот на ...
| | веќе видена | слични

Собраниската Комисија за мандатно имунитетни прашања со пет гласови „за“, ниту еден против и ниту еден воздржан утврди предлог за одземање на мандатот на ...
| | веќе видена | слични

Собраниската Комисија за мандатно имунитетни прашања со пет гласови „за“, ниту еден против и ниту еден воздржан утврди предлог за одземање на мандатот на ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Собранието Талат Џафери испрати допис до Комисијата за деловнички и мандатно-имунитетни прашања со кој ја известува дека пратеникот Никола ...
| | веќе видена | слични

Пратеничката група на ВМРО ДПМНЕ на координација договараа за тоа како ќе постапуваат во однос на предлогот за одземање на мандатот на почесниот претседател на ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Собранието Талат Џафери испрати допис до Комисијата за деловнички и мандатно-имунитетни прашања со кој ја известува дека пратеникот Никола ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Собраниската комисија за мандатно-имунитетни прашања Павле Богоевски поднесе оставка од пратеничката функција. „Гласот за одземање на мандатот ...
| | веќе видена | слични

Собраниската Комисија за мандатно – имунитетни прашања со пет гласови „за“, ниту еден против и ниту еден воздржан утврди предлог за одземање на мандатот на ...
| | веќе видена | слични

На координација кај претседателот на Собранието Талат Џафери донесен е заклучок дека пратеникот Никола Груевски од денешниот ден се смета за неоправдано ...
| | веќе видена | слични

Со пет гласа „за“ и ниту еден „против“ и „воздржан“ Комисијата за мандатно-имунитетни прашања го утврди предлогот за одземање на мандатот на експремиерот и ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...