Повеќе вести како оваа (25)

Венецуелските безбедносни сили го блокира Парламентот на Венецуела, оневозможувајќи им влез во зградата на пратениците, со образложение дека постои закана за ...
сите 109 | | | веќе видена

Венецуелските безбедносни сили денеска го блокира Парламентот на Венецуела, оневозможувајќи им влез во зградата на пратениците, со образложение дека постои ...
| | веќе видена | слични

Венецуелските безбедносни сили денеска го блокира Парламентот на Венецуела, оневозможувајќи им влез во зградата на пратениците, со образложение дека постои ...
| | веќе видена | слични

Венецуелските безбедносни сили денеска го блокира Парламентот на Венецуела, оневозможувајќи им влез во зградата на пратениците, со образложение дека постои ...
| | веќе видена | слични

Венецуелските безбедносни сили денеска го блокира Парламентот на Венецуела, оневозможувајќи им влез во зградата на пратениците, со образложение дека постои ...
| | веќе видена | слични

Венецуелските безбедносни сили денеска го блокира Парламентот на Венецуела, оневозможувајќи им влез во зградата на пратениците, со образложение дека постои ...
| | веќе видена | слични

Венецуелскиот опозициски пратеник Франко Мануел Касела Ловатон, кој е обвинет за предавство и други злосторства, доби засолниште во мексиканската Амбасада во ...
| | веќе видена | слични

Венецуелскиот опозициски пратеник Франко Мануел Касела Ловатон, кој е обвинет за предавство и други злосторства, доби засолниште во мексиканската Амбасада во ...
| | веќе видена | слични

Венецуелскиот опозициски пратеник Франко Мануел Касела Ловатон, кој е обвинет за предавство и други злосторства, доби засолниште во мексиканската Амбасада во ...
| | веќе видена | слични

Венецуелскиот опозициски пратеник Франко Мануел Касела Ловатон, кој е обвинет за предавство и други злосторства, доби засолниште во мексиканската Амбасада во ...
| | веќе видена | слични

Врховниот суд на Венецуела побара од Уставното собрание, провладино законодавно тело, мислење за отворање кривична постапка против седуммината пратеници на ...
| | веќе видена | слични

Американскиот државен секретар Мајк Помпео денеска ја поздрави одлуката на 20 европски земји, меѓу кои и Македонија. за признавање на Хуан Гуаидо за привремен ...
| | веќе видена | слични

Американскиот државен секретар Мајк Помпео денеска ја поздрави одлуката на 20 европски земји, меѓу кои и Македонија. за признавање на Хуан Гуаидо за привремен ...
| | веќе видена | слични

Американскиот државен секретар Мајк Помпео денеска ја поздрави одлуката на 20 европски земји, меѓу кои и Македонија. за признавање на Хуан Гуаидо за привремен ...
| | веќе видена | слични

Американскиот државен секретар Мајк Помпео денеска ја поздрави одлуката на 20 европски земји, меѓу кои и Македонија. за признавање на Хуан Гуаидо за привремен ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...