Повеќе вести како оваа (25)


Москва верува дека може да постигне договор со Вашингтон, нагласи рускиот министер за надворешни работи, Сергеј Лавров по разговорите со американскиот државен ...
| | веќе видена | слични

Москва верува дека може да постигне договор со Вашингтон, нагласи рускиот министер за надворешни работи, Сергеј Лавров, по разговорите со американскиот државен ...
| | веќе видена | слични

Москва е заинтересирана за нормализирање на односите со Вашингтон врз основа на меѓусебно почитување, изјави во вторникот рускиот министер за надворешни работи ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...