Повеќе вести како оваа (25)


Специјалната обвинителка Катица Јанева нема намера да се откаже од својата функција иако во преговорите меѓу власта и опозицијата за специјалното обвинителство ...
| | веќе видена | слични

Првата специјална обвинителка, Катица Јанева, во изјава за медиумите потврди дека не планира да се откаже од функција во Специјалното јавно обвинителство, иако ...
| | веќе видена | слични

СЈО како и редовното јавно обвинителство е орган што гони, а за разрешница на предметите одговорност треба да се бара во судовите, рече специјалната јавна ...
| | веќе видена | слични

Заев и Мицкоски се пазарат, Јанева не се дава. Преговорите за Законот за јавно обвинителство заглавија и прашање е кога ќе се одглават. Експерти критикуваат, ...
| | веќе видена | слични

Додека можам да бидам специјален јавен обвинител ќе останам до крај, не поради тоа што сакам, туку затоа што сметам дека заслужувам да бидам на чело на оваа ...
| | веќе видена | слични

Додека можам да бидам специјален јавен обвинител ќе останам до крај, не поради тоа што сакам, туку затоа што сметам дека заслужувам да бидам на чело на оваа ...
| | веќе видена | слични

Додека можам да бидам специјален јавен обвинител ќе останам до крај, не поради тоа што сакам, туку затоа што сметам дека заслужувам да бидам на чело на оваа ...
| | веќе видена | слични

Додека можам да бидам специјален јавен обвинител ќе останам до крај, не поради тоа што сакам, туку затоа што сметам дека заслужувам да бидам на чело на оваа ...
| | веќе видена | слични

Додека можам да бидам специјален јавен обвинител ќе останам до крај, не поради тоа што сакам, туку затоа што сметам дека заслужувам да бидам на чело на оваа ...
| | веќе видена | слични

Додека можам да бидам специјален јавен обвинител ќе останам до крај, не поради тоа што сакам, туку затоа што сметам дека заслужувам да бидам на чело на оваа ...
| | веќе видена | слични

Д одека можам да бидам специјален јавен обвинител ќе останам до крај, не поради тоа што сакам, туку затоа што сметам дека заслужувам да бидам на чело на оваа ...
| | веќе видена | слични

Додека можам да бидам специјален јавен обвинител ќе останам до крај, не поради тоа што сакам, туку затоа што сметам дека заслужувам да бидам на чело на оваа ...
| | веќе видена | слични

Додека можам да бидам специјален јавен обвинител ќе останам до крај, не поради тоа што сакам, туку затоа што сметам дека заслужувам да бидам на чело на оваа ...
| | веќе видена | слични

Апсолутно е во интерес на граѓаните да постои тело во државата кое ќе гоини висок криминал, смета лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, но не тело какво ...
| | веќе видена | слични

Ја разбирам нервозата на пратеникот зошто СЈО продолжува да работи, одговори специјалната обвинителка Катица Јанева во однос на констатацијата на Зоран Илиоски од ВМРО-ДПМНЕ дека СЈО се претворило во генератор на правна несигурност. -Специјалното јавно обвинителство работи според законот, кој вели до завршување на сите постапки – рече Јанева, коментирајќи ги обвинмувањата дека СЈО работи надвор од мандатот. извор: Фокус
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...