Повеќе вести како оваа (25)

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ во азил Никола Груевски денеска навршил шест месеци неоправдано отсуство на работното место, со што го исполнил условот за да му биде ...
сите 521 | | | веќе видена

Пратеничката Фросина Ременски ги потсетува пратениците дека денеска истекуваат шест месеци како пребеганиот екс премиер, Никола Груевски, отсуствува од ...
| | веќе видена | слични

Пратеничката Фросина Ременски ги потсетува пратениците дека денеска истекуваат шест месеци како пребеганиот екс премиер, Никола Груевски, отсуствува од ...
| | веќе видена | слични

Поминаа шест месеци откако експремиерот Никола Груевски избега и е неоправдано отсуден од работа. Тој на 13 ноември лани објави дека пребал во Будимпешта. Со ...
| | веќе видена | слични

Поминаа шест месеци откако бившиот премиер Никола Груевски и моментален политички азилант побегна од држават и не го оправда своето отсуство како пратеник во ...
| | веќе видена | слични

Ременски: Пред сериозен тест и одговорност на сите пратеници е спроведувањето на процедурата за одземање на мандатот со 80 гласа „за”. Пред сериозен тест е ...
| | веќе видена | слични

Скопје, 24 мај 2019 (/) – Пратеникот Павле Богоевски, кој е и претседател на собраниската Комисијата за деловнички и мандантно-имунитетни прашања поднесе ...
| | веќе видена | слични

Пратеникот Павле Богоевски, кој е и претседател на собраниската Комисијата за деловнички и мандантно-имунитетни прашања поднесе оставка, откако во јавноста се ...
| | веќе видена | слични

Пратеникот Павле Богоевски, кој е и претседател на собраниската Комисијата за деловнички и мандантно-имунитетни прашања поднесе оставка, откако во јавноста се ...
| | веќе видена | слични

Пратеникот Павле Богоевски, кој е и претседател на собраниската Комисијата за деловнички и мандантно-имунитетни прашања поднесе оставка, откако во јавноста се ...
| | веќе видена | слични

Пратеникот Павле Богоевски, кој е и претседател на собраниската Комисијата за деловнички и мандантно-имунитетни прашања поднесе оставка, откако во јавноста се ...
| | веќе видена | слични

Со пет гласа „за“ и ниту еден „против“ и „воздржан“ Комисијата за мандатно-имунитетни прашања го утврди предлогот за одземање на мандатот на експремиерот и ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Собранието Талат Џафери ја известил Комисијата за деловнички и мандатно-имунитетни прашања дека пратеникот во азил Никола Груевски шест месеци ...
| | веќе видена | слични

Членовите на Комисијата за деловничко и мандатно-имунитетни прашања денеска треба да расправаат за предлогот за одземањето на мандатот на пратеникот Никола ...
| | веќе видена | слични

Комисијата за деловнички и мандатно-имунитетни прашања изгласа предлог до Собранието да му се одзеде мандатот на избеганиот осуден пратеник Никола Груевски, ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...