Повеќе вести како оваа (25)


Иновативниот split-screen режим ќе им овозможи на корисниците да ја развиваат својата креативност По објавувањето на интерфејсот на Huawei EMUI 9.1 и неговата ...
| | веќе видена | слични

Уредите од серијата HUAWEI P30 се најнапредни паметни телефони на компанијата до денес со кои корисниците можат да снимаат неверојатни фотографии и видеа во ...
| | веќе видена | слични

 Уредите од серијата HUAWEI P30 се најнапредни паметни телефони на компанијата до денес со кои корисниците можат да снимаат неверојатни фотографии и видеа во ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...