Повеќе вести како оваа (25)


Речиси на сите бензиски денеска се точи гориво по иста цена. Бензините поевтини за еден, дизелот поскап за половина денар. Еуросупер 98 чини 73, а 95 ката ...
| | веќе видена | слични

Заврши периодот на саморегулација - од понеделелник цените на горивата ќе ги утврдува Регулаторната комисија за енергетика. Во наредните два дена ќе се донесе ...
| | веќе видена | слични

Регулаторната комисија за енергетика ја усвои новата методологија за пресметка на цените на горивата која од денеска почна да важи. А секој понеделник од ...
| | веќе видена | слични

Регулаторната комисија за енергетика ја усвои новата методологија за пресметка на цените на горивата која од денеска почна да важи. А секој понеделник од ...
| | веќе видена | слични

Новите цени на горивата од ноќеска на полноќ граѓаните ќе ги дознаваат на бензиските станици. Наместо Регулаторна, трговците сами ќе одлучуваат по која цена ќе ...
| | веќе видена | слични

Од наредната недела бензиските пумпи сами ќе ги утврдуваат цените на горивата, се додека не се донесе новата методологија за пресметка на цената на бензините ...
| | веќе видена | слични

Регулаторна нема законска можност да ги казни трговците ако драстично ја зголемат цената на горивата. Отакако пред два дена престана да важи старата ...
| | веќе видена | слични

Трговците од ноќеска на полноќ сами ќе можат да ги определат малопродажните цени на нафтата и нафтените деривата кои ги продаваат на нивните бензински пумпи, а ...
| | веќе видена | слични

Трговците од ноќеска на полноќ сами ќе можат да ги определат малопродажните цени на нафтата и нафтените деривата кои ги продаваат на нивните бензински пумпи, а ...
| | веќе видена | слични

Трговците од ноќеска на полноќ сами ќе можат да ги определат малопродажните цени на нафтата и нафтените деривата кои ги продаваат на нивните бензински пумпи, а ...
| | веќе видена | слични

Трговците од ноќеска на полноќ сами ќе можат да ги определат малопродажните цени на нафтата и нафтените деривата кои ги продаваат на нивните бензински пумпи, а ...
| | веќе видена | слични

Трговците од ноќеска на полноќ сами ќе можат да ги определат малопродажните цени на нафтата и нафтените деривата кои ги продаваат на нивните бензински пумпи, а ...
| | веќе видена | слични

Трговците од ноќеска на полноќ сами ќе можат да ги определат малопродажните цени на нафтата и нафтените деривата кои ги продаваат на нивните бензински пумпи, а ...
| | веќе видена | слични

Трговците од ноќеска на полноќ сами ќе можат да ги определат малопродажните цени на нафтата и нафтените деривата кои ги продаваат на нивните бензински пумпи, а ...
| | веќе видена | слични

Трговците од ноќеска на полноќ сами ќе можат да ги определат малопродажните цени на нафтата и нафтените деривата кои ги продаваат на нивните бензински пумпи, а ...
| | веќе видена | слични

Трговците од ноќеска на полноќ сами ќе можат да ги определат малопродажните цени на нафтата и нафтените деривата кои ги продаваат на нивните бензински пумпи, а ...
| | веќе видена | слични

Трговците од ноќеска на полноќ сами ќе можат да ги определат малопродажните цени на нафтата и нафтените деривата кои ги продаваат на нивните бензински пумпи, а ...
| | веќе видена | слични

Скопје, 13. мај 2019 (ИНПРЕС) – Трговците од ноќеска на полноќ сами ќе можат да ги определат малопродажните цени на нафтата и нафтените деривата кои ги ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...