Повеќе вести како оваа (25)


Премиерот Зоран Заев вчера испрати видео честитка до новиот претседател Стево Пендаровски, без да присуствува на официјалниот дел, инаугурацијата, докажувајќи ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев во видеопорака му ја честита инаугурацијата на претседателот на државата Стево Пендаровски, оти нема да биде присутен на чинот во ...
| | веќе видена | слични

„Драг Стево, нека е честито. Успеавме. Граѓаните потврдија дека мораме да продолжиме напред, преку заедништво. Ти посакувам успех и верувам во конструктивна ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев, кој е на кус одмор, денеска испрати видеочеститка по повод инаугурацијата на претседателот на државата Стево Пендаровски. Како што ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев испрати честитка по повод инаугурацијата на претседателот на државата Стево Пендаровски. Честитката ви ја презентираме во целост. ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев испрати честитка по повод инаугурацијата на претседателот на државата Стево Пендаровски. Честитката ви ја презентираме во ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев испрати видео честитка по повод инаугурацијата на претседателот на државата, Стево Пендаровски. -Почитувани граѓани, денес нашата земја ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев испрати честитка по повод инаугурацијата на претседателот на државата Стево Пендаровски. Честитката ви ја презентираме во целост: ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Владата на Зоран Заев кој не присуствуваше на денешната инаугурација, испрати честитка по повод инаугурацијата на Претседателот на државата ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев кој користи слободни денови нема да дојде на инаугурацијата на новиот престедател на државава Стево Пендаровски. Владата испрати видео ...
| | веќе видена | слични

Зоран Заев, премиерот на Македонија, додека ги користи четирите дена одмор му ја честиташе денешната инаугурација на Стево Пендаровски како нов претседател на ...
| | веќе видена | слични

Зоран Заев, премиерот на Македонија, додека ги користи четирите дена одмор му ја честиташе денешната инаугурација на Стево Пендаровски како нов претседател на ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев денеска испрати честитка по повод инаугурацијата на претседателот на државата Стево Пендаровски. Како што наведува, земјава со Пендаровски ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев денеска испрати честитка по повод инаугурацијата на претседателот на државата Стево Пендаровски. Како што наведува, земјава со Пендаровски ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев денеска испрати честитка по повод инаугурацијата на претседателот на државата Стево Пендаровски. Како што наведува, земјава со Пендаровски ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев денеска испрати честитка по повод инаугурацијата на претседателот на државата Стево Пендаровски. Како што наведува, земјава со Пендаровски ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев денеска испрати честитка по повод инаугурацијата на претседателот на државата Стево Пендаровски. Како што наведува, земјава со Пендаровски ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев денеска испрати честитка по повод инаугурацијата на претседателот на државата Стево Пендаровски. Како што наведува, земјава со Пендаровски ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Владата, Зоран Заев испрати честитка по повод инаугурацијата на Претседателот на државата Стево Пендаровски. Честитката ви ја презентираме во ...
| | веќе видена | слични

Премиерот Зоран Заев денеска испрати честитка по повод инаугурацијата на претседателот на државата Стево Пендаровски во која што напиша дека земјава со ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев испрати честитка по повод инаугурацијата на Претседателот на државата Стево Пендаровски. ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...