Повеќе вести како оваа (25)

„360 степени“ напрвави интервју со новиот претседател на РЕпублика Северна Македонија, Стево Пендаровски. Тој ќе се пресели да живее во претседателската ...
сите 232 | | | веќе видена

Стево Пендаровски, новиот претседател на Македонија, во разговор во емисијата „360 Степени“ на телевизија Алсат рече дека ќе живее во претседателската ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски, новиот претседател на Македонија, во разговор во емисијата „360 Степени“ на телевизија Алсат рече дека ќе живее во претседателската ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски, новиот претседател на Македонија, во разговор во емисијата „360 Степени“ на телевизија Алсат рече дека ќе живее во претседателската ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски, новиот претседател на Македонија, во разговор во емисијата „360 Степени“ на телевизија Алсат рече дека ќе живее во претседателската ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски, новиот претседател на Македонија, во разговор во емисијата „360 Степени“ на телевизија Алсат рече дека ќе живее во претседателската ...
| | веќе видена | слични

Погледнете го интервјуто на „ 360 Степени “ со претседателот Стево Пендаровски: Изминатиот период имаше несогласувања на релација Собрание-Претседател во однос ...
| | веќе видена | слични

Петти по независноста на државава, прв претседател на Република Северна Македонија. По еден неуспешен обид во 2014-та, 56-годишниот универзитски професор пред ...
| | веќе видена | слични

Роден е во скопско Пајко Маало, растен во Чаир и Бутел 2, а до стапувањето на функцијатa е жител на Автокоманда. Оженет е за професорката на Стоматолошкиот ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски, новиот претседател на Македонија, во разговор во емисијата „360 Степени“ на телевизија Алсат рече дека се преселил во претседателската ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски, новиот претседател на Македонија, во разговор во емисијата „360 Степени“ на телевизија Алсат рече дека се преселил во претседателската ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски се преселил во претседателската резиденција на Водно затоа што не сакал неговото обезбедување да им пречи на соседите. Во мојата зграда има ...
| | веќе видена | слични

Новиот претседател на Македонија, во синоќешното гостување во емисијата „360 Степени“ на „Алсат М“ соопшшти дека се преселил во претседателската резиденција на ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски, новиот претседател на Македонија, во разговор во емисијата „360 Степени“ рече дека се преселил во претседателската резиденција на Водно ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски, новиот претседател на Македонија, во разговор во емисијата „360 Степени“ рече дека се преселил во претседателската резиденција на Водно ...
| | веќе видена | слични

Кандидатот за претседател професорот Блерим Река во изјава за телевизиско интервју истакна дека доколку ја добие довербата од граѓаните тој нема намера да се ...
| | веќе видена | слични

Новоизбраниот претседател Стево Пендаровски, неговата сопруга и синот се уште живеат во станот во скопската населба Автокоманда, бидејќи „Вила Македонија“ не е ...
| | веќе видена | слични

Во новото издание на „360 степени“: – Интервју со Генералниот секретар на НАТО, Јенс Столтенберг – Интервју со Стево Пендаровски, национален координатор за НАТО – Нова Саботажа
| | веќе видена | слични

Деновиве претседателот на ВМРО ДПМНЕ, Никола Груевски, го претставен проектот кој нуди многу бенефиции за оние кои сакаат да се преселат од град во село. На оваа тема ТВ Нова разговараше со Илија Ѓорѓевиќ, кој е одличен пример за ваквата миграција. Да се преселам на село ме натера мојата заљубеност во природата и желбата да научам нови работи. Се одлучив да го напуштам градот и да започнам многу поспокоен и поздрав живот , вели тој. Ѓорѓевиќ е презадоволен од својата одлука и вели дека е среќен што успеал да го избегне брзото темпо на секојдневниот живот во градот. Имам 60 кози, 27 јариња, стотина кокошки, десетина кучиња. Презадоволен сум од животот на село. Радосен што можам да ја имам привилегијата да живеам без да имам потреба да одам секој ден на работа во град. Го избегнувам градскиот метеж. “ На прашање што мисли за новиот проект кој поттикнува бенефиции од преселба од град во село, тој изразува поддршка. Ако се остварат целите на тој проект, ќе биде многу добро за оние што ќе решат да завртат нов ...
| | веќе видена | слични

Деновиве беше претставен проектот кој нуди многу бенефиции за оние кои сакаат да се преселат од град во село. На оваа тема ТВ Нова разговараше со Илија Ѓорѓевиќ, кој е одличен пример за ваквата миграција. „Да се преселам на село, ме натера мојата заљубеност во природата и желбата да научам нови работи. Се одлучив да го напуштам градот и да започнам многу поспокоен и поздрав живот“, рече тој. Ѓорѓевиќ е презадоволен од својата одлука и вели дека е среќен што успеал да го избегне брзото темпо на секојдневниот живот во градот. „Имам 60 кози, 27 јариња, 100-тина кокошки, 10-ина кучиња. Презадоволен сум од животот на село. Радосен што можам да ја имам привилегијата да живеам без да имам потреба да одам секој ден на работа во град. Го избегнувам градскиот метеж.“ На прашање што мисли за новиот проект кој поттикнува бенефиции од преселба од град во село, тој изразува поддршка. „Ако се остварат целите на тој проект ќе биде многу добро за оние што ќе решат да завртат нов лист, да го напуштат градот, особено ако се ...
| | веќе видена | слични

Деновиве беше претставен проектот кој нуди многу бенефиции за оние кои сакаат да се преселат од град во село. На оваа тема ТВ Нова разговараше со Илија Ѓорѓевиќ, кој е одличен пример за ваквата миграција. „Да се преселам на село ме натера мојата заљубеност во природата и желбата да научам нови работи. Се одлучив да го напуштам градот и да започнам многу поспокоен и поздрав живот“, рече тој. Ѓорѓевиќ е презадоволен од својата одлука и вели дека е среќен што успеал да го избегне брзото темпо на секојдневниот живот во градот. „Имам 60 кози, 27 јариња, 100-тина кокошки, 10-ина кучиња. Презадоволен сум од животот на село. Радосен што можам да ја имам привилегијата да живеам без да имам потреба да одам секој ден на работа во град. Го избегнувам градскиот метеж.“ На прашање што мисли за новиот проект кој поттикнува бенефиции од преселба од град во село, тој изразува поддршка. „Ако се остварат целите на тој проект ќе биде многу добро за оние што ќе решат да завртат нов лист, да го напуштат градот, особено ако се ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...