Повеќе вести како оваа (25)

Стево Пендаровски се преселил во претседателската резиденција на Водно затоа што не сакал неговото обезбедување да им пречи на соседите. Во мојата зграда има ...
сите 232 | | | веќе видена

Стево Пендаровски, новиот претседател на Македонија, во разговор во емисијата „360 Степени“ на телевизија Алсат рече дека се преселил во претседателската ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски, новиот претседател на Македонија, во разговор во емисијата „360 Степени“ на телевизија Алсат рече дека се преселил во претседателската ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски, новиот претседател на Македонија, во разговор во емисијата „360 Степени“ рече дека се преселил во претседателската резиденција на Водно ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски, новиот претседател на Македонија, во разговор во емисијата „360 Степени“ рече дека се преселил во претседателската резиденција на Водно ...
| | веќе видена | слични

Новиот претседател на Македонија, во синоќешното гостување во емисијата „360 Степени“ на „Алсат М“ соопшшти дека се преселил во претседателската резиденција на ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски, новиот претседател на Македонија, во разговор во емисијата „360 Степени“ на телевизија Алсат рече дека ќе живее во претседателската ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски, новиот претседател на Македонија, во разговор во емисијата „360 Степени“ на телевизија Алсат рече дека ќе живее во претседателската ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски, новиот претседател на Македонија, во разговор во емисијата „360 Степени“ на телевизија Алсат рече дека ќе живее во претседателската ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски, новиот претседател на Македонија, во разговор во емисијата „360 Степени“ на телевизија Алсат рече дека ќе живее во претседателската ...
| | веќе видена | слични

Стево Пендаровски, новиот претседател на Македонија, во разговор во емисијата „360 Степени“ на телевизија Алсат рече дека ќе живее во претседателската ...
| | веќе видена | слични

Погледнете го интервјуто на „ 360 Степени “ со претседателот Стево Пендаровски: Изминатиот период имаше несогласувања на релација Собрание-Претседател во однос ...
| | веќе видена | слични

„360 степени“ напрвави интервју со новиот претседател на РЕпублика Северна Македонија, Стево Пендаровски. Тој ќе се пресели да живее во претседателската ...
| | веќе видена | слични

Петти по независноста на државава, прв претседател на Република Северна Македонија. По еден неуспешен обид во 2014-та, 56-годишниот универзитски професор пред ...
| | веќе видена | слични

Роден е во скопско Пајко Маало, растен во Чаир и Бутел 2, а до стапувањето на функцијатa е жител на Автокоманда. Оженет е за професорката на Стоматолошкиот ...
| | веќе видена | слични

Лагендарнотои Југо на Застава е широко познат, но за жал поради своите мани и недостатоци, а Американците дури го прогласиле на најлош автомобил во историјата. Постарите велат дека доколку научиш да возиш Југо, тогаш можеш да возиш секаков автомобил. Во врска со овој автомобил народот осмислил голем број шеги на сметка на Југото. Еве некои од најсмешните: 1. Зошто сопствениците на Југо одат во рајот?- Во пеколот веќе биле. 2. Зошто сопствениците на Југо никогаш со себе не носат мапа?- Затоа што никогаш нема да стигнат толку далеку за да залутаат. 3. Што се наоѓа во задните две страници на упатството за користење на Југото?- Правила за возење на градски автобус. 4. Како се нарекуваат кочниците на Југото?- Додатна опрема. 5. Како да ја зголемите цената на Југото?- Наполнете го резервоарот. 6. Која е најголемата желба на сопственикот на Југо?- Да си купи автомобил. 7. Како се вика Југо на врв на брдо?- Чудо!
| | веќе видена | слични

Претседателот Стево Пендаровски и премиерот Зоран Заев денес попладне ја остварија првата средба во претседателската вила на Водно, откако петтиот претседател ...
| | веќе видена | слични

Еве неколку интересни работи за Југото кои ќе ве насмеат до солзи. Зошто Југото е направено за петмина? -Еден седи на возачкото место, а другите четворица го туркаат. За што служат греачите на задните стакла на Југо? -Ако ги нема, голема е веројатноста да ви смрзнат рацете при туркање. Што пишува на последната страна од упатството? -Распоред кога имате автобус. Што се распаѓа побрзо од Југо? - Земјата во која е правено Спортското Југо може да се препознае по? -На куката има топче за тенис. Разликата помеѓу сопственикот на обично и спортско Југо е? -Овој со спортското носи патики. Каде спаѓаат кочниците на Југо? -Во додатна опрема. Сопственикот на Југо има само една желба, а тоа е? -Што побрзо да си купи кола. Како во Застава ги тестираат вратите на Југото? -Ќе стават мачка и доколку таа до сабајле не излезе тогаш се пушта Југото во продажба. Возач на Југо оди во продавница за резервни делови и вели: Би сакал ретровизор за моето Југо. Продавачот се мисли малку па му вели: Звучи како фер ...
| | веќе видена | слични

Новиот претседател на Република Македонија, Стево Пендаровски во недела ќе биде инаугуриран за претседател, со почеток во 12 часот.Во недела Пендаровски и ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...