Повеќе вести како оваа (25)


ИТ-администраторите во моментов вршат промена на интернет страницата на кабинетот на новоизбраниот претседател на државата, Стево Пендаровски. Досега впишано е ...
| | веќе видена | слични

Новата официјална страница на претседателот, Стево Пендаровски е во изработка.Информацијата за изработката на сајтот и новото име на државата Република Северна ...
| | веќе видена | слични

Новата официјална страница на претседателот Стево Пендаровски е во изработка. Информацијата за изработката на сајтот и новото име на државата Република Северна ...
| | веќе видена | слични

Официјалната интернет страница на новиот претседател Стево Пендаровски ќе биде тројазична и со новото име. Таа ќе биде на македонски, албански и англиски ...
| | веќе видена | слични

Официјалната интернет страница на новиот претседател Стево Пендаровски ќе биде тројазична и со новото име. Таа ќе биде на македонски, албански и англиски ...
| | веќе видена | слични

Официјалната интернет страница на новиот претседател Стево Пендаровски ќе биде тројазична и со новото име. Таа ќе биде на македонски, албански и англиски ...
| | веќе видена | слични

Новата официјална страница на претседателот Стево Пендаровски е во изработка. Информацијата за изработката на сајтот и новото име на државата Република Северна ...
| | веќе видена | слични

Новата официјална страница на претседателот Стево Пендаровски е во изработка. Информацијата за изработката на сајтот и новото име на државата Република Северна ...
| | веќе видена | слични

Новата официјална страница на претседателот Стево Пендаровски е во изработка. Информацијата за изработката на сајтот и новото име на државата Република Северна ...
| | веќе видена | слични

Новата официјална страница на претседателот Стево Пендаровски е во изработка. Информацијата за изработката на сајтот и новото име на државата Република Северна ...
| | веќе видена | слични

На седница на Собранието, Пендаровски ќе даде свечена изјава. Денеска напладне, Стево Пендаровски ќе даде свечена заклетва во Собранието како нов претседател ...
| | веќе видена | слични

Официјалната интернет страница на новиот претседател Стево Пендаровски ќе биде тројазична и со новото име. Таа ќе биде на македонски, албански и англиски ...
| | веќе видена | слични

Од Централниот регистар велат дека постапката на регистрацијата на институциите со новите имиња е во тек и дека од нивна страна сите се информирани да поднесат ...
| | веќе видена | слични

На утрешната седница во Собранието, на која новиот претседател Стево Пендаровски ќе даде свечена изјава со која ќе биде инаугуриран на функцијата, најавено е ...
| | веќе видена | слични

На денешната собраниска седница, со свечената изјава која ќе ја даде, Стево Пендаровски ќе биде инаугуриран како нов претседател на Република Северна ...
| | веќе видена | слични

Новата официјална страница на претседателот, Стево Пендаровски е во изработка.Информацијата за изработката на сајтот и новото име на државата Република Северна ...
| | веќе видена | слични

Денешната средба на претседателот на државата Стево Пендаровски со шефот на Делегацијата на Европската Унија во Македонија, Самуел Жбогар, ги најави сите луѓе ...
| | веќе видена | слични

Уште повеќе ...